EN ALVEDON TACK!

Hos familjen zoo är det sällan lugnt och stilla. Inget ont i detta eftersom vi i denna kull har rätt svårt att sitta still, virka eller se danskampen på TV. Just nu är det dock lite väääääl körigt eftersom vi arrangerar en Barcelonaresa för 25 personer, är aktiva i två fotbollslag samt är familjehem åt ett åldrigt lejon, en Dingo samt en jamare som är som hämtad ur en skämtfilm....

Här verkar f-n ingen dra åt samma håll heller. Samarbete existerar inte mellan dom avarter som ingår i djurriket. Ska väl inte klaga allt för mycket eftersom det alltid finns dom som har det värre. I går blev det väl dock liiiite mycket eftersom både Husse och hans avkomma tonåringen - skulle spela match. Husse har, trots sin enorma fysiska status, haft problem med en hälsporre. Om någon utav er haft känningar just på denna punkt så vet ni att man faktiskt inte är så jävla kaxig och att graciös löpning inte direkt står på aktuell agenda... Ändock lurade Husse tränaren och klädde på sig sin fotbollsutrustning och gjorde sig klar för avspark... En minut senare klev Husse in i sin otroligt mogna karaktär - även kallad för bortskämd unge - och blev 5 år. Detta då tränaren meddelade att superstaren Husse skulle vara avbytare.

Behöver inte berätta hur jag uppförde mig, men det ingår inte i epitetet mognad....

I halvtid orkade inte tränaren ha Husse på bänken eftersom stämningen där var lika omogen som i sandlådan på ett dagis. Husse ämnade ta över arenan med sina dribblingskonster, men i stället såg det ut som man släppt ut en enbent, halt gammal gubbe bland alla tonåringar. Förbannade hälsporre!!

Då tyckte sonen att det var dags att spetsa till kalendern lite och lägga till ytterligare punkter i den redan späckade agendan. Detta då han föll ihop som ett nedskjutet rådjur, skrikandes ut sin smärta. Det späda aset tog all uppmärksamhet från Husses smärta trots att han bara hade pajat menisken... I dag står operation på programmet för tonåringen och Barcelonaresan är klart i fara för honom och hans fader.... Vilken kväll. Först avbytare, sen ingen som bryr sig om Husses stakars häl bara för att den söta tonåringens knä sett sina bästa dagar. orättvist!!!!

När vi vaknade i morse så hade en film över vraken legat i topp på You Tube under många månader. Mattis med dubbel hälsporre som haltar ut med två fyrbenta animaler. Tonårsgrabben hög som en pundare på all smärtlindring stapplandes på kryckor mot toaletten för morgonens tömning. Lillgrabben med två ICA påsar under ögonlocken efter allt för lite sömn samt vraket Husse som knappt kunde stödja på sin häl.... Vilket gäng! Här kunde apoteken hittat fyra snygga individer för en bra reklamfilm...

Efter frukost så ser man projektilen Jamaren fara ut ur huset för att undvika att bli frukost åt Dingon Amira. Jamaren upptäcker att det regnar ute, gör ett lappkast och vänder in igen. Verkar ha bestämt sig, trots faran för sitt liv, att bajsa i inomhuslådan i stället för att bli blöt i rumpan ute... Upptäcker kattens enorma samling genom att näshåren viker sig inåt av den fruktansvärda doften. Vänder ut för att få friskluft och ser att blommorna i stort sett dött efter kattens analsäckstömning....

Allt är ju inte mörker dock. Amira har fått miljöträna lite i samband med ett inbrott. Smala vinglande trappor, lastgator och mörka prång stod på programmet. Tog ut henne för att vänja henne med dom tuffa miljöerna, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Amira skenade iväg mot byggnaden, hoppade upp för en 150 cm lastgata utan att tveka och galopperade sedan upp och ned i dom smala trapporna. Jag var inte beredd ens på det första hoppet vilket gjorde att jag drogs efter i kopplet som en jockey som fallit av och fastnat i hästens stigbyglar. Hon är ju för f-n hämningslös....

Nu ska jag peta i mig en Voltaren, köra upp grabben till operation och sedan med lite tur halta ut och lägga ett par spår till Amira bakom sjukhuset. High-five!

Husse

Kommentarer
Postat av: The Coach

Du är en sån liten lipsill....skall bänka dig flera gånger

2010-09-13 @ 12:46:46
Postat av: Sandra

haha ja du får hålla tempot uppe om du ska hänga med henne:)

Postat av: Lena

Ajajajaj...

Är det nån i hushållet som är någorlunda kurant? Laman räknas inte eftersom hennes uppträdande är normalt med tanke på generna, hihi.

Trösta sönerna, peppa Mattis, rädda Jamaren, mata Arek och aktivera Laman, så ska du se att det blir bättre framöver. Glöm inte att ta HAND om din FOT.

Lev väl.

2010-09-13 @ 16:00:39
Postat av: Anonym

Kankse vet du redan men ngr tips för hälsporren. Innan uppgång på morgonen massera under foten och stretscha, senan under foten. Aldrig gå utan skor inomhus eller ute. Voltaren är bra.

http://halsporre.com/

2010-09-13 @ 18:08:40
Postat av: Moralensväktare

Känner all sympati med husse och familjen zoo!

Hoppas tonårssonen blir bra snart och att husse lär sig ta hand om sig själv!

2010-09-14 @ 07:09:19
URL: http://moralensvaktar.blogg.se/
Postat av: Anders

Alltid lika roligt att läsa om er, tyckte det var roligt att se att Arek var med i Aftonbladet idag, för det var väl rätt Arek?

2010-09-14 @ 19:31:58
Postat av: Josefine

Kämpa vidae Husse, de kommer snart vända!

Jag har läst genom en massa gamla inlädd på din blogg och konstaterade en sak, vad har hänt med allt bus jagande? Innan varkade drivkraften hos husse vara enorm efter att jaga bus men nu mera läser vi nästan aldrig om någon busjakt!

Ni kan väl inte ha semester i September;)?

2010-09-14 @ 20:25:23
Postat av: Josefine

Förlåt mitt fel, skrev innan jag hann tänka efter först;) läste om de busjakt på inlägget före;)

2010-09-14 @ 20:27:13
Postat av: Viper

Jag har hängt med i denna bloggen ett tag nu och jag skrattar så jag gråter allt för ofta, gillar när man bjuder på sig själv på ett sånt sätt och sättet det är skrivet på. Keep up the good work =)Tror för övrigt att jag såg en bild på dig och Arek på polishundsSM, finns väl inte så många "PH" med Arek inom polisen :P

2010-09-15 @ 03:09:16
Postat av: Sanna

Menar Husse alltså att Mattis som är mindre kurrant än Husse, går morgonrunda med två stora hundar medan Husse är kvar inomhus och ynkar??? Vet skäms!!!Jag måste säga att jag däremot är imponerad av Mattis!Hm jag vill minnas att jag skrev en kommentar om att det var dags att skaka spindelväven ur hjärnan när du skrev om dingons ankomst. Nä de har inga hämningar för de har banne mig inte förstånd till att inse att de borde ha det. ;0)Tack för ytterligare skratt :0)

2010-09-16 @ 02:44:13
URL: http://vackraweimaraner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback