DAGENS DUMSTRUT!

Som varg i denna dåres sällskap får man ju utstå en del. Han som tituleras Husse, men troligen ligger längst ned i flockens rangskala hittar ju på ett och annat och då på både gott och ont. Den tvåbente är en Dr Jekyll i kombination med Mr Hyde och även detta har ju satt sina spår i historieböckerna hos internutredarna. I helgen gjorde han ånyo en klassiker och då mycket på grund av att han skjuter säkringarna ur proppskåpet innan han riktigt analyserat händelsen i sin helhet.

Allt började med den vanliga frustrationen över att vi som team ej fick gripa och förnedra i den takt som Husse önskade. För att fylla på energibehållaren bestämdes i hast att vi som sällskap skulle ta en fikapaus på en av Stora Stadens nattöppna bensinstationer.

Med stolen upphöjd till max i den fina polisbilen så syntes väl bengetens nästipp precis över ratt och instrumentpanel. Då uppfattar väl lagvrängaren ett till synes simpelt brott, men som i frustration över uteblivna gripanden genast skulle beivras. Det hemska som nu utspelade sig var att denne någon parkerat mitt utanför entrén och då pytte-lite i vägen för Husses moderskepp. Husse börjar med att ställa sig så näääääraaaa man bara kan utan att krocka. Lyfter sin uppåtnäsa och stramar mungiporna enligt värsta Gestapomodellen. Ingen respons från bilen varvid min kära Husse naturligt antog att föraren tillika brottslingen smitit in på macken för att fira sitt brott.

Precis när luften började gå ur messerschmitten Husse så fick elden ny fart. Plötsligt rör det sig på förarplatsen till den felparkerade bilen och då sprack väl allt han lärt sig om vett o etikett. Nu fick väl tutan jobba på polisbilen, men ändock ingen effekt. Med sladd for min charmige Husse upp intill bilen och svor och gormade genom dom stängda fönsterrutorna.... Flytta bilen! Ekade det ut över hela bensinstationen. Föraren stirrade stint fram, men vände sig sedan sakta om från profilläge till att fronta Husses pionröda ansikte.

Då gick hissen ända upp för Husse och funderingar gick till fakta. I bilen satt ingen förare utan den som tagit plats på förarsätet var en Boxer med karaktäristiskt dreggel i mungipan. Nu var Husse i stället långsmal i ansiktet och utstrålade allt annat än myndighetsutövning.... Snacka om dumstrut!!!

Förhoppningsvis lärde han sig väl att kanske analysera situtatonerna lite längre än att som nu, falla in i aggression på grund av ett simpelt bötesbrott... Men alla vi som känner min Husse vet oxå att detta inte är sista gången han får montera på sig dagens dumstrut.....

En del utav er verkar även undra hur bokförsäljningen går. Kan meddela att vi ej kommer att triumfera i lyx på grund av intäkterna, men att vi åtminstonde sålt 48 böcker. Det mina vänner är allt annat än dåligt och jag kan meddela att Husse är mycket stolt över vårt verk. Själv är jag väl inte lika imponerad, men det kan vara roligt att få lite feed-back från er som faktiskt läst bloggboken.

Until then! Be well!

Arek K9


Kommentarer
Postat av: Ninnie

Jag skrattar så jag får kramp i magen!!!!

Boxer.....ja herre jösses!!!! Hade han körkort????



Husse kanske ska börja med ett besök hos optikern??

2010-01-20 @ 22:36:11
Postat av: Larsson

Absolut – jag gör som jag blir tillsagd! Vågar f-n annat om man nu mot förmodan skulle råka på Husse en mörk natt eller en ljus dag, vilket som kan tänkas infalla först.



Jag fick boken i present. Kände inte till Arek sedan tidigare. (Husse däremot visste jag, existerade som människa. Eller motsvarande…)



Jag inte bara fick boken, jag har läst den också. Med STOR behållning! Både skrattat gott och flinat elakt ;)



Så…denna blogg har genom detta, fått en ny

”Hang around”!

Postat av: Lotta

Var det boxern som skött själva parkerande också?



Har köpt boken, men ännu inte läst. Återkommer med feedback när det är gjort. Hade den inte varit så dyr hade jag köpt fler för att ge bort, men sorry...

2010-01-21 @ 08:10:31
URL: http://www.bruksterrier.se
Postat av: Monica

Dagen är räddad;-)

2010-01-21 @ 09:26:12
Postat av: Josefine

Hahahahaha! Ni är bäst grabbar, man blir alltid så glad när man läser er blogg!

2010-01-21 @ 09:48:11
Postat av: Lotta

Hahahhaa ja optikern kanske vore på sin plats men tänk en vacker afgan med sitt långa blonda eller svarta svall,men kanske du hade varit lite mer trevlig om en vacker brutta satt bakom ratten för att lika snopet se vad det va sedan hahahahah

2010-01-21 @ 12:21:03
URL: http://www.dexlines.com
Postat av: Grå

Tvåbeningar har konstant dumstrut på huvudet så är det bara!



Matte har visst köpt en bok men den ligger åt sidan till förmån för psykologiböcker och "Med sikte på 10an" Hon måste bli bättre på lydnadsbiten så jag slipper skämmas när vi är ute.



Med vänliga svansviftningar

Grå

2010-01-21 @ 13:16:45
URL: http://vackraweimaraner.blogspot.com
Postat av: Ninnie

Har nu sansat mig efter skrattanfallet och övergår till boken.... Vill gärna köpa den MEN eftersom man bara kan betala via nätet blir det ingen bok.

Som gammal pensionärskärring så vägrar jag betala på internet, där går gränsen för modernisering av den här pensio-tanten. Får nöja mig med att läsa bloggen i etapper från början. Man orkar ju inte skratta för lång stund i taget.

2010-01-21 @ 13:44:57
Postat av: Klimakteriekossan alias Lena

Hmmm... Boxer-Robert? Är inte han animerad???



Jomen, köpte boken i julklapp till min Husse, och jag har under hela läsperioden hört ljud som tyder på att han är mer än road! Nu när han är klar ska jag ta mig an den.



Såg förresten på Antikrundan ikväll att de mindre utgåvorna bestående av snäva ämnen och små upplagor är de som kommer att bli framtidens dyrgripar. Så jag är nu dessutom helt övertygad om att jag gjort mitt livs investering!!!



Lev väl!

2010-01-21 @ 21:51:27
Postat av: Erika

Ninni, jag mailade dit och fick boken på postförskott

kostade inget extra

2010-01-22 @ 09:49:27
Postat av: J

Hejsan

Är en trogen läsare av din blogg - och vill bara hälsa dig välkommen tillbaka....

Köpte boken till maken i julklapp och det blev en mkt uppskattad gåva - innan jag slog in den så smygläste jag den själv - och jag tycker också den är skitrolig!

2010-01-22 @ 13:24:23
Postat av: Jenny

Jag kommer förbi någon dag och får mitt ex. signat... Se nu bara till att bli rejält berömd (för vad är inte lika intressant) så den här lilla upplagan blir en grym investering precis som Lena skriver.

2010-01-22 @ 15:44:09
Postat av: Zarih

En boxer! asg Ja så kan det gå. Angående boken.



Den är helt underbar och jag har fått mig många goda skratt på din bekostnad. Arek har mina fulla sympatier, kan inte vara lätt att vara hund ibland. Underbar bok, härligt skriven med ett mycket målande språk. 48 böcker är inte fy skam. Och vi dina trogna läsare är så glada över att den finns. Del 2 är väl på väg?



Glasögon kanske vore något husse? asg

2010-01-22 @ 17:32:06
Postat av: Blaze

hhahahahahahahaha. Då känner man sig lite dum hahaha

2010-10-02 @ 12:30:50
URL: http://k9-unit.webs.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback