INTEGRITET ELLER DÅRARNAS PARADIS?

Husses liv startade troligtvis av att mor och far hade en mysig stund. Om resultatet blev deras lycka är väl svårt att sia om eftersom jag kan ana att dom inte helt talar sanning om jag ställer frågan. Någon mening med Husses liv borde det väl vara. Ville först tro att det hade att göra med:

Framgångsrik idrottskarriär. Har vinnarkapacitet, men tyvärr på korpnivå så det var alltså inte det.

Viktig position i arbetslivet. Kan köra fort, brottas och knacka folk med batongen, men betygsmässigt ingen succé.

Makt och rikedom. Fattig som en kyrkråtta och äger mest bara mig själv. Alltså ingen vinst här heller.

Näe! I stället verkar Husses liv vara mer i nivå med hur en vanlig Svensson lever. Här finns familj, barn, villa, Volvo V70 och ett par djur. Om jag granskar dessa delar mer i detalj så är det väl smått konstigt att jag inte fejkat min bortkomst och sedan dragit vidare mot varmare breddgrader. I stället får Husse förmånen att leva med följande ingredienser i sin dokussåpa:

Mattis: Mycket bra för Husse. Håller ordning och får närstående och vänner att tro att Husse är vuxen trots mentalt låg ålder. Mattis så att säga chef i familjen och den som äger Husse. Mattis hävdar att Husse kommer från en annan del av Köping. Vet inte vad hon menar, men hon säger att det är ett program som går på TV just nu...

Barnen: Lite som Cato i Rosa Pantern. Står alltid gömda och anfaller Husse med våld så fort han passerar förbi. Inte en lugn stund vilket resulterar i ett antal blåmärken, trasiga möbler och mattis ilska. Positivit dock att Husse tvingas hålla sin fysiska status i skick för att så långt som möjligt slippa få spö....

Jamaren: Kommer springandes snabb som en Gepard när det vankas hundmat!!! Ofredar Husse genom att alltid störa honom i badet, slaktar sportbilagan samt stjäl hans mat. När man väl försöker skänka tigern lite värme och kärlek så sätter hon tassen i bröstet och försöker skjuta sig fri. När leklusten sedan smyger sig på, typ varje dag, så anfaller det lilla aset de späda styltor som husdoktorn kallar för Husses ben....

Hundjäveln: Husses arbetsredskap och stolthet. Troligen är jag ensam om att tycka om vårt team eftersom Geten alltid morrar och lämnar platsen när Husse skall mysa, klappa och skapa kontakt. Vi är endast tighta kompisar när det finns en möjlighet för fettot att lura till sig lite mat. När han sedan får gå på promenad så är det sång och dans, men så fort en arvtagare hänger med så ser han ut som han ska till sin egen hängning.... När Husse sedan skall sparka av lite snö mot väggen så står han där, mitt i vägen, med sina starriga ögon och undrar varför Alfahannen sparkar på honom.... Varför går han där det är som trängst när det på vänstersidan finns hur mycket plats som helst?

 När man sedan är sjysst och ska lyfta honom in i bilen så blir det ett jävla liv. Först gör fettot sig extra tung. Sen morrar han under hela inhoppet för att sedan vända sig om och skälla rakt i Husses högra öra. När tinnitusen lagt sig och man slår igen luckan så är det sista man ser ett varggrin från fästingarnas bästa kompis....

När man så ändå tror att han skall skydda sin flock så är inte det just prio ett. Näe! Då handlar det om att skydda mjukisdjuren från världens alla faror. Han tränger sig in genom ytterdörren, springer in i huset och hämtar upp gosedjuret samtidigt som han skäller till och morrar för att vakta sin "valp".

Detta är alltså det liv som vår skapare valt för "The chosen one"? Ja i så fall får jag tacka för jag ÄLSKAR VERKLIGEN DETTA LIV!

Må gott!

Husse


Kommentarer
Postat av: Sanna

Tack för att jag fick inleda dagen med ett gapskratt! Precis det jag behövde!

Postat av: Anonym

underbart att läsa :)

2010-02-15 @ 15:29:15
Postat av: Ninnie

Vad vore livet utan dem som ingår i familjen... vare sig de har två eller fyra ben???

2010-02-15 @ 16:30:47
Postat av: Klimakteriekossan alias Lena

Ja, vad ska man säga? Det var ju tur att det inte blev som man tänkt sig!!! Men NÅT hade ju kunna gått som man ville i alla fall.



Fast jag vill inte heller byta, även om man gnäller lite emellanåt.



Fortsätt att leva väl!

2010-02-16 @ 10:08:47
Postat av: draken

HaHa,låter som du har det ganska bra!! var rädd om det och uppskatta det.

2010-02-16 @ 11:13:03
Postat av: Madde

Man får verkligen perspektiv till saker och ting då man läser din blogg :-)

2010-02-16 @ 13:41:34
URL: http://working-gsd.bloggplasten.se
Postat av: josefine

Helt underbart, tänk va tråkigt livet hade kunnat vara utan alla dessa underbara karaktärer=)



Ta hand om dom=)

2010-02-16 @ 16:45:15
Postat av: Monica

Dagens skratt;-)från en annan del av Köping den var bra ASG

2010-02-17 @ 17:21:54
Postat av: Ola S

:)

Härligt!!!

2010-02-17 @ 21:18:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback