VARFÖR???

Vaknar efter ännu en härlig natts sömn i paradiset Thailand. Vill sträcka ut en muskulös kropp i sängen och se konturerna över hur huden särskiljs från det vita lakanet... Blir tvingad att flaxa som en skadeskjuten kråka för att ens skilja vad som var lakan och vad som var kropp... När så konturerna blev tydligare över vad som var vad i sängen så blev uppvaknandet brutalt.

 

I stället för muskulös så var dagen precis som i går - det vill säga att Husse vaknade upp MUSKELLÖS och blek som än jävla alvedon. Med brutal uppriktighet slog det mig att gymet ännu en gång lämnat Husses kropp len och fin som en jävla barnrumpa i stället för att göra den groteskt manlig och upp-pumpad... Lika brutal blev verkligheten när Husse drog upp gardinerna och slogs emot synen av tunga regnmoln.... What the fuck! Snart en hel vecka utan sol och efter en snabbkoll av hela veckans väder så känns inte risken för hudcancer så där jätteöverhängande...

Visst är det skönt och behagligt med 28 grader i luften och lika varmt i havet, men jag ville ju få lite färg oxå...

 

I receptionen lämnade precis ett antal gäster för att åka hem. Två veckor i paradiset och dom såg fan ut i huden som om dom precis anlänt snarare än att dom skulle åka hem... För att få lite insyn i hur folket här på ön lever förutom inom resortområdet så drog familjen zoo till Patong för att shoppa.... För en sjukt inkörd svensk, som är van att följa alla uppställda regler, så blev ju detta besök lite av ett uppvaknande... Bara en sån sak som att pruta i samband med köp.

 

Slog på stort redan från start och lyckades pruta redan vid första inköpet. Sjukt nöjd sammanfattade vi inköpet bakom butiken och kom fram till att vi lyckats få ned priset ca 10 kronor. Woow! Thailändarn som blåst oss måste ju ha dansat värsta lyckodansen när vi drog därifrån för inte f-n var det vi som gjorde ett klipp.... Hmmm!!! Ju längre in i shoppingvärlden vi kom desto mer dramatiskt blev prutandet. I slutändan gjorde man ju riktigt bra inköp och då efter att ha visat säljaren teaterkonster i världsklass. Bästa prutknepen visade sig vara när man:

1  Låtsades få hjärtstopp-vinglade över utgångspriset och blev uppfångad i fallet mot marken av en chockad säljare.

 

2  Hög puls. Blek hy (inga svårigheter eftersom solen uteblivit) och kräkreflexer. Mycket effektivt att hålla fingret mot halspulsådern och slå snabba slag som att pulsen skenar....

 

Att sedan få träffa så trevliga flickor i varje gathörn. Dom verkade älska Husse - vinkade, lockade och pockade för att Husse skulle komma och hälsa på... Alla hade typ som "team-tröjor" och var jättefint målade och klädda i tighta klänningar... Mattis sa att dom mest engagerade var utklädda män... Avundsjuka från mattis hävdar jag...

 

Även äldsta sonen blev uppvaktad. Något chockad fick han, vänligt men bestämt, tacka nej till erbjudandet från den smala, välklädda mannen som tydligt visade att han tyckte sonen var fin.... På dom få timmar vi var där så får man ändå vara glad att man lever. Dels vad gäller trafiken samt öns alla fina elkopplingar. Att vara elektriker där måste vara en utdöd yrkesgrupp eller så har man helt enkelt bett någon självmordsbenägen att sköta elskåp och kopplingar runtomkring. HUGAHHH!!!

 

Har sett att spökskrivaren The Legend dragit ett par bättre inlägg igen. Ni ska veta att han både har talet och skriftens gåva ( på så sätt har han fått tillbaka körkortet efter varje fortkörning) och jag tror att vi alla skulle ha en stor behållning av hans skrivande. The Legend reser mycket i sitt jobb och det finns ingen person i hela världen som råkar ut för så mycket saker som han. Jag tycker det skulle vara kul om denne spökskrivare drog igång en blogg så att alla får ta del av hans konster... Då kunde han ju på ett rättvist sätt försöka förklara alla förluster mot Husse oxå...

 

När detta skrivs så sover nog dom flesta utav er.... Klockan är 05.10 hemma hos er och Husse skall återigen anfalla gymet för att om möjligt få en bulle på överarmen...

 

Må gott!

 

Husse


Kommentarer
Postat av: Arek genom The Legend

Öhhh. Vad har jag hamnat?

Än en gång har Husse med ett belåtet flin lämnat iväg mig.

Denna gång sa han inte ens hej då.

Nå ja, nu slipper jag leta upp meningslösa saker i skogen. Hur fan kan Husse tycka att det är roligt? Han borde försöka själv så kanske han förstår hur j-a tråkigt det är.

Sen, den där kattjäveln som stör mig hela tiden....borde kanske lura ut kattfan i skogen och se om Husse kan spåra som omväxling.Här får jag i allafall min välbehövliga vila, inte hålla på och åka runt halva stan och sen sitta i en bur medan Husse fikar. Det händer ju hyfsat ofta kan man säga.Har jag berättat om maten? Eller det som Husse säger är mat? Tänk er själva en fryst korv med tvivelaktigt innehåll som snabbtinas och hälls upp i en j-a plåtskål.

Sen vill galningen att jag skall sitta fint innan jag får kasta mig över skiten. Dricka till det? Vatten. Inget vin eller en god tjeckisk öl utan pissljummet j-a vatten.

Smaka på den ni så får ni se hur kul hundlivet är.

Jag ser nog på Husses och Mattis ansiktsuttryck när de klipper upp matkorven och nästan kräks av lukten.Hos The Legend får jag en macka då och då. Han kan det här med hundar han.

2010-12-07 @ 07:22:39
Postat av: Marie Hermansson

Låter som det är bättre här i Sverig...skrattanfall. Nä skoja bara.. Mor undrar hur du och Cina jobbar strax innan jul. Hon har fått för sig göra slut på våra arvpengar och vill bjuda på julbord :o) på Lida eller Hågelby. (före jul) Kram syster

2010-12-07 @ 11:33:55
Postat av: Josefine

Brun utan sol eller solarium;) Det låter som Arek har de toppen i alla fall, Ja börja blogg du med The Legend så får vi bådas syn på saken=)

2010-12-07 @ 18:16:25
Postat av: Lena

Ja,där ser man på! Det blir ju rena festen att komma hem till Vinterland, julbord mumsen!!!Se till att ta med en doggy-bag till Arek så att han inte saknar TL alltför mycket, hihi...Hoppas ni har en skön semester även om solen lyser med sin frånvaro (f'låt, kunde inte låta bli)!Lev väl.

2010-12-07 @ 20:17:14
Postat av: Monica & Tosca

Du får nog lite färg ska du se,ut ur butiken ner på stranden,,,,

2010-12-07 @ 20:43:27
Postat av: Erika

Sådan husse sådan arvtageska ni kan ju jobba unde namner

Vi-Bleka.

Tyvärr så vill mitt medlidande med familjen zoo inte riktigt infinna sig. Gud va skönt simma i 28 gr vatten när har man sådan lyx här.

jag är jävligt avvvuundsjuk..

2010-12-07 @ 21:04:12
Postat av: Nonne

Oj,oj,oj...vilket avslut på min kväll...kanon det här...Hemskt ledsen Husse..men skadeglädjen är (nästan) den enda sanna glädjen...hihihi... Otroligt bra blogg,tvingar även exet att läsa...så vi kan garva ikapp... Tack för det...

2010-12-07 @ 21:58:24
Postat av: Mattis

Mattis här....måste bara berätta hur Husse uppför sig här i Thailand. Idag sken solen och vi fick en mycket glad Husse här. Han gjorde volter i poolen, stänkte ner 90% av gästerna, blängde på alla bruna, bitiga killar (vad gör dom på vår strand ?) Det är som att vara på ett träningsläger för simlandslaget. Det skall tränas i gymet, joggas på stranden osv och det gäller för hela fam Zoo...behöver semester när jag kommer hem....

Mattis

2010-12-08 @ 13:05:03
Postat av: Lena

Bästa Mattis!Du har våra djupaste sympatier. Skönt att höra att ni tänker komma hem i alla fall...Lev väl.

2010-12-08 @ 17:37:40
Postat av: Annika

Mattis, du måste vara en mkt tapper kvinna!!

2010-12-08 @ 17:56:29
Postat av: Monica & Tosca

Tack Mattis !!!ytterligare ett gott skratt.Ni är störtsköna hela Zoo gänget.....

2010-12-08 @ 23:08:42
Postat av: Magnus, Alma o Aqua

Mattis, vi åker och fikar när ni kommer hem så kan husse åka träna sina "biceps" istället.

2010-12-09 @ 17:23:07
Postat av: Zingo

Ojoj, har inte skrattat så mycket på länge som åt de senaste inläggen och kommentarerna från TL =o) T o m matte tjyvläser över manken på mig.

Den som har semester verkar vara Arek, förstår dig, det är ju såååå skönt att slippa jobba jämt.

Sol, sol, sol, täääänk att det ska va så viktigt för tvåbeningarna? De har ju drömläge nu, mulet men varmt i luft och vatten, härliga tider.

Fast, om husse lär sig sluta dryga sig inför utlandsresor kommer säkert vädergudarna vara snällare mot honom.Medlidande med familjen också som tvingas hänga på Husses galna motionerande, jisse s e m e s t e r ska det ju vara, eller?Jaja, ha det gott och njut av vistelsen ta in alla intryck, allt det fina som finns att se, eller det kanske det bara gör i Bangkok säger matte nu, jaja..Till sist, TL, snälla!! BÖRJA BLOGGA! Känner ingen av er men det är underbar läsning detta. =o)Over 'n out!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback