VÄNTAD AVSLUTNING!!!

Pip! Pip! Vibrationerna i fickan tillsammans med pipet är ingen varning om att Husses pacemaker behöver laddas upp. Näe! Det är ännu en kaxigt sms från The Legend och då syfte att psyka Husse inför den avslutande hockey-bockeymatchen innan avfärden till Thailand. Efter förnedringen förra gången, när The Legend fick åka kobent och byta efter matchen, så har han ändå ett osvikligt självförtroende om att avsluta med vinst. Så fort matchen drog igång så förstod nog The Legend vartåt det skulle barka... För att prata fotbollstermer så var väl bollinnehavet ungeför 90 procent mot 10 procent för The Legends lag. För Husse blev det defilering medans The Legend mer fick träna på att åka skridskor i jakten på att få låna bollen. Så jävla skönt att vinna...

The Legend är dock inte en ond människa utan bara en tävlingsmänniska. Det gör ont i hans kropp att förlora vilket inneburit att han har ett väldigt högt klubbkonto. Efter i stort setta varje förlust (ofta) så måste han köpa en ny klubba eftersom han slagit av den i frustration.... He! He! He! När han lämnar arenan för att söka tröst i sitt vanliga jobb så är det sista han ser Husses V-tecken. Tecknet för VINST!!!

Vill dock vara så ödmjuk som bara Husse kan vara och även tacka The Legend. Han ska nämligen passa hårbollen Arek nu när Husse ska bli brun och fin på sin semester. Vill ju inte kaxa för mycket för då kanske han lämnar tillbaka en julgris i stället för att återlämna stridsmaskinen Arek. Vet att fettot Arek har det bra för förra gången så hälsade Arek glatt på sin Husse - sen drog han tillbaka till The Legends residens för att fortsätta leva där... Det falska aset!!!

Roxi! Min nya prinsessa fungerar mycket bra. En del utav er undrade varför hon inte fick jaga tjuvar nu när hon var godkänd och klar för att bli polishund. Så enkelt är det ju inte kan jag lova. Att hon är godkänd betyder att hon klarat mentaltest och röntgen och befunnits lämplig att prövas som polishund. Det betyder att hon får gå på prov hos mig i 3 månader. Om hon fortsätter utvecklas så köps hon in som polishund, men måste då klara proven för att tas i tjänst. Hon skulle klara det redan nu om det inte vore för snön. Lite väl lätt att spåra i snön va? Så hon måste vänta lite på sin tid som Areks efterträdare....

Roxis mattis fick förresten Husse att känna sig väääääldiiiigt gammal häromdagen. Hon har lovat att ta hand om Roxi medans Husse tvingats på utlandssemester och när jag kom för att lämna prinsessan så tog vi ju en liten promenad medans vi väntade. Använde flexikopplet för att låta Roxi få lite frihet samtidigt som jag hade henne under kontroll i bostadsområdet. Då dök väl den kaxiga lilla ägarinnan upp och skrattade Husse rakt upp i ansiktet. Kallade flexit för pensionärskoppel.... Ville försvara mitt beteende men hon fick mig verkligen att känna mig som ett jävla fån där jag kom fladdrande i långkoppel efter en hund som ville våldta sin gamla ägarinna.... Saknar ju verbal förmåga och föll därför tillbaka till apstadiet. Ville sänka henne och knyta hennes armar till en lite rosett men kom på att jag ju vill ha hennes hund. Återgick till att bli så där falskt social som bara en hundförare kan bli....

The Legend knackade precis på här i Husses residens. Kom för att hämta hårbollen Arek medans Husse packar det sista. Han berättade att han, som en liten extra bonus, fått en parkeringsbot efter hockeybockeyn. Alltså! Först förnedring i hockeyhallen och sedan en parkeringsbot... Hade gett så jävla mycket för att få se hans min när han vred boten ur greppet på vindrutetorkarna.... Den här semestern kunde inte ha börjat bättre!!!!

Hittar jag en data utan asiatiska tecken så kanske det kommer en rapport från Thailand. Om inte så får ni ha det bra här i vinterkylan. Jag uppskattar att det är ca 40 grader varmare dit jag ska... Ha! Ha! Ha!

Må gott!

Familjen zoo


Kommentarer
Postat av: The Legend

Jaha.

Undrar om Husse hann få av sig sina skridskor innan han författade dessa falsarier.

The Legend har som vanligt en annan uppfattning om sanningen i ovanstående blogginlägg.

The Legend medger till vissa delar (skäligen, inte sannolika skäl) att målfabrikationen inte var lika framträdande för det svarta laget som det gula.

The Legend anser dock att Coach delade ut tröjor som en berusad idag.

The Legend har dock en viss situation i minne som hände i dagens match. Händelsen inbegriper Husse, The Legend och en boll.

The Legend förnedrade Husse med sin tekniska briljans, skarpa intellekt samt enorma fart och kraft.

Husses höftleder hoppade nog ur.

The Legend åkte (flinande) iväg med bollen.

The Legend skall mata hårbollen med glass och grädde i två veckor nu. Hårbollen är värd att skämmas bort.

2010-12-01 @ 10:20:25
Postat av: Rickard

Ha en riktigt bra semester och använd solskydd!Ha det fint/Rickard

2010-12-01 @ 11:18:50
Postat av: Annika

Ha en underbar o solig semester :)

2010-12-01 @ 11:46:17
Postat av: Monica & Tosca

Ha en trevlig resa... Här i Tidaholm har vi -27 grader svin kaaaallt

2010-12-01 @ 19:52:55
Postat av: Erika

Du slår tamigfan allt.

Trevlig semester familjen zoo och se till att komma hem helskinnade, bruna och utvilade. (nä int utlakade)

2010-12-01 @ 21:20:51
Postat av: Jenny

Hoppas att ni njuter för fullt nu och att du "husse" ägnar dig åt det du gillar bäst, vattenskoter och dylika aktiviteter. Vi här hemma håller ställningarna i ett tokvitt Sverige, man kan säga att ni valt rätt tidpunkt att fly landet. Sköt om er och blogga gärna lite om tillvaron i paradiset.

2010-12-02 @ 11:13:22
Postat av: Mattias

Nu när husse flyr jaktmarkerna så kan ju The Legend skriva här och berika oss med hårbollens bravader:-). Självklart så ska det vara den råa och ärliga versionen :-). Ha de gött i värmen.

2010-12-02 @ 12:24:08
Postat av: Josefine

Låter dom en toppen avslutning, grattis Husse=)

Vad är The legends version av detta? Kan inte the legend också starta en blogg?Hoppas du hittar en dator, vi behöver all värmen vi kan få här hemmma!

Hoppas Familjen Zoo får en underbar semester!

2010-12-02 @ 13:44:01
Postat av: Lena

Kom igen nu TL! Dela med dig av Areks "pensionatsvistelse" till oss.

Lev väl.

2010-12-04 @ 22:32:04
Postat av: Anonym

Den kaxiga lilla ägarinnan låter hälsa att farbrorn i den blåa overallen inte kommer få tillbaka någon prinsessa om

han fortsätter med den tonen...

2010-12-05 @ 16:09:06
Postat av: The Legend

The Legend har nu matat Hårbollen med grädde, godis och exklusiv löjrom sedan Husse med följe åkte.

Husse kommer få jobba hårt för att få in hårbollen i den blåvita bilen.

The Legend tycker att en pensionär skall få njuta av livets frukter.

The Legend heter The Legend och inget annat.

The Legend har fått lära sig att sova utan att röra sig i sängen, varje gång The Legends säng knirrar till lite så kommer en stor Hårbollsnos in under täcket, letar rätt på The Legend och tvingar honom ut i den mörka, kalla och ogästvänliga verkligheten.

The Legend gillar ändå Hårbollen.

The Legend skall fråga Hårbollen om han vill skriva lite om sin lyxtillvaro hemma hos The Legend.

2010-12-06 @ 09:52:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback