FÖR OCH NACKDELAR MED ALLT...

Hmmm! Ser att även mattis gett sig in i med syrliga kommentarer... Kan väl aldrig vara fel att köra träning i tropisk värme för att sedan "kyla" av sig med vattenlek i det 30 gradiga havet... Annars kan man väl säga att gårdagen var som lite chockartad och då på så sätt att solen lyste oss i ansiktet. Det har vi ju inte varit bortskämda med under veckan som gått. Med ett antal decenniers erfarenhet och då med flertalet utlandsresor så borde man ju ha lärt sig ett och annat gällande solens styrka... Men icke!!!

 

När sista doppet var avklarat och solen gett sig av mot nästa halvklot så var det dags att summera dagen med en öl och lite chips. När så alla duschat och samlats på balkongen för samkväm så slog det oss med brutal kraft att vi antingen varit för mycket i solen alternativt blivit målade efter hur Danmarks flagga ser ut... Här satt nu 5 stycken febervarma polkagrisar och skrattade åt varandras oförmåga att sola sig bruna och fina... Värst var äldsta sonen. Han har åkt surfboard i havet och vilat med att ligga på rygg och läsa en bok. Otroligt mycket sol hade ju då självklart nått hans framsida och rygg medans han under hela dagen typ inte rört sina armar... När han så nu gjorde detta så var han vit som ett rent lakan på sidorna och röd som en nykokt kräfta på mage och rygg... Snyggt om du bott i Gränna kanske!!!

 

Husse har väl gjort lite som vanligt kan man säga. Ena stunden tränat som en besatt nere i gymet för att sedan avsluta kvällarna med en avsevärd mängd chips och magrutsdödaren öl. Det har ju både sina för och nackdelar att träna varierat med att vräka i sig motsatsen till kostcirkeln:

 

1: Sjukt välbygda biceps när man lämnar träningslokalen för att flexa muskulatur vid poolen. (Dock som ett kokainrus - går över snabbt och innan lunch är huden lika hängig som innan träningspasset.)

 

2: Dom otroliga mängder föda som intagits verkar inte vilja tas upp av kroppen. En enorm mängd verkar vilja komma ut och då genom att Husse måste besöka toan och göra nummer två. Husses kropp dock ej utvecklad för att släppa igenom ett tankfartyg med matrester.... Är ju för f-n som att agera garage för en allt för stor bil och svetten lackar när det överlastade "fordonet skall passera förbi".

 

Det positiva är ju att efter uträttat ärende så är ju kroppen lika varmkörd som efter en bättre uppvärmning. Så det är bara att vandra in i gymet och lägga på dom stora tyngderna eftersom man redan är uppvärmd. Det finns som sagt för och nackdelar med allt och det är väl av erfarenheter man lär sig....

 

I dag står det sol, bad och vattenlek på programmet. Detta varvat med lite träning, pingisspel och god mat gör att jag nog aldrig mer ämnar komma hem...

 

Må nu så gott!

Husse

 

 


Kommentarer
Postat av: Monica & Tosca

Ännu ett leende när man kollar in hos er....

PS få inte ormfobi (husse har väl tendens till det)när ni börjar fjälla,kan bli så när man bränner sig.

2010-12-09 @ 16:10:36
Postat av: Josefine

Kanske ska även mattis börja blogga;) Jag har ju frågat efter ett gästinlägg från henne tidigare!

Låter som ni har det toppen, hoppas solen håller i säg!

2010-12-09 @ 20:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback