ATT NJUTA!!!

Barcelona! Enligt väderprognosen ca 30 grader varmt och sol. Hotellet beläget alldeles intill havet och med två fotbollsplaner strax bakom hotellet. Avslutade med att innan avfärden till flygplatsen reta grannarna om att Husse nu skulle ha sol, bad och träning och inom ca en vecka anlända åter till hemlandet med en fin-fin solbränna.... Det gick ju som bekant åt helvete eftersom hela den resan regnade bort.... Det enda Husse kom hem med, förutom en tunnare plånbok och blek hy var ju en bättre förkylning... Hade ju lagt jackan i bilen på Arlanda så det tjockaste plagget i resväskan var ju typ t-shirtarna....

 

Höll mig undan från grannarna och såg i stället fram emot den härliga Asienresa som vi planerat sedan 6 månader tillbaka. När så Thailandsresan inföll så hade ju Husse ånyo glömt att han lovat sig själv att vara mer ödmjuk mot sina vänner hemma. Det glömdes ju bort och så vitt vet så var det sista meddelandet som lämnade Husses mun att han skulle återvända hem om två veckor med brunbränd mage och ett sexpack magrutor... När jag stod och inväntade transferbussren i 15 gradig kyla och då klädd i sjukt tunna sommarkläder så hade jag ju ändå en målbild om att Tropik-Husse snart skulle kasta av sig allt utom badbrallorna.

 

Första hindret: 10 timmars flygresa när du har kli i benen redan innan du checkat in....

Första 5 timmarna gick väl rätt så okay. Hade klarat det utan att mörda alla spädbarn som skrek och grät över missnöjet att vara instängda i en plåtfågel men kände ändå att jag var tvungen att försöka sova för att slå ihjäl ett par timmar. Vaknade med dreggel i mungipan och ett bättre nackspärr. Fick höra att Husse dragit till sig uppmärksamheten på grund av snarkningar och en sovställning som bättre passade in på en som just brutit nacken.... Med skrikande nacke tittade Husse upp på den lilla skärmen på sätet framför. Informationstavlan visade att Husse sovit i 16 minuter och att det alltså var 4 timmar och 44 minuter kvar.... AHHHHHHH!!!!

 

När vi så äntligen anlände till paradisön, checkat in och åkt buss den korta sträckan till vårt hotell så kändes det ändå rätt bra... Hotellet var jättefint, poolen underbar och avståndet till havet endast ca 50 meter. Enda smolken i bägaren var typ att det var molnigt och inte alls någon tropikvärme... Familjen zoo kastade in allt material och drog vidare mot vattenlek. Men va f-n! Det var ju nästan småkyligt i luften... Vart inte direkt badsugen utan blev väl i stället typ en trotsig tonåring... Va f-n är värmen???

 

Efter en dag i molnets och kylans tecken så drog vi vidare upp på rummet för att spela lite kort och dricka starkdrycker istället. När det så var dags att somna in och bara få läääängta tills nästa soldag så vaknade väl hela familjen upp av en så kallad regnskur. Trodde helt säkert att hela Thailand var på väg att regna bort, men till slut gav det med sig.... Vaknade upp dagen efter, slog upp gardinerna för att mötas av so... Men va f-n! Molnigt i dag oxå!!!

 

Kutade ned till receptionen och kollade veckans väderprognos. Fick följande ord att hantera:

Fredag: Thunderstorms and rain.

Lördag: Tons of rain.

Söndag: Thunderstorms and rain.

 

Så långt som vädermannen spått - så långt var det även moln med regn i....

 

Tror fan jag drar otur med mig vad jag än tar mig för. Vet att The Legend jublar när han ser väderprognosen. Han skulle skratta ännu mer om han såg Husses bleka hy och tårfyllda ögon... Men för att ni inte ska tycka allt för synd om oss/eller känna en sjuk skadeglädje så kan jag meddela att:

Det ändå är mellan 25-29 grader varmt i luften.

Ca 28 grader i havet.

Håll nu för f-n tummarna för att solen återkommer.... Finns tid och möjlighet kanske jag återkommer med berättelserna om när Husse blev utskrattad av några transsexuella, uppraggad av vad vi tror var glädjeflickor samt ena grabbens första kontakt med en kärlekstörstande man som gillar män.... Kanske även kommer med en rad gällande vår förmåga/oförmåga att pruta i samband med inköp...

 

Husse

 


Kommentarer
Postat av: Erika

I värsta fall får du väl köpa brun på tub. 28-29 grader är det här med lite längre norr ut fast förmodligen åt andra hållet.

2010-12-05 @ 13:07:15
Postat av: Ninnie

Väntar med stor spänning fler rapporter om familjen Zoo´s öden o äventyr i soliga(?) Thailand... och gör en minnesanteckning om att när nästa utlandsresa planeras kolla så inte Husse är på väg till samma ställe. Får i så fall ändra planerna för att hamna på andra sidan jordklotet där solen garanterat kommer att lysa eftersom Husse tar så väl hand om regnvädren.

2010-12-05 @ 14:33:24
Postat av: Josefine

Berätta.berätta,berätta=) Vi vill höra allt om kärlekstörstande män, mäm/kvinnor och Thailand.

Vem bryr sig om lite regn de är fortfarande varmt=)

2010-12-05 @ 19:55:12
Postat av: Lena

Iiiihhh! Kan inte bärga mig tills jag får höra fortsättningen...Håller med Ninnie, tur att du talar om i god tid vart du ämnar ställa kosan, så att vi andra kan åka åt rakt motsatt håll!! Och när jag tänker efter så kanske solen tittade fram här hemma en hundradels sekund idag, så det var väl därför den inte var Thailand?!

Lev väl.

2010-12-05 @ 20:10:34
Postat av: Väktarn

Låter kanon trots molnen. Ni kanske inte är så bruna när ni kommer hem men ni slipper flera veckors snö/rusk och kyla. Ha de gött och givetvis vill vi höra om alla spännande saker.

Postat av: The Legend

The Legend har fått ett förtroende av Husse, bara en sån sak.

The Legend passar Hårbollen när Husse latar sig.

Tänkte dela med mig av en liten historia när Hårbollen var betydligt yngre, kunde se och hade tänder.

The Legend och Husse var i fjällen (för er som tror att Husse kan åka skidor, tänk om...) och The Legend erbjöd sig att ta Hårbollen på en promenad. The Legend försäkrade Husse att "detta kommer att gå bra".The Legend skuttade iväg, ner för berget och längs med en väg. Allt var frid och fröjd tills Hårbollen såg en skidåkare ute på en sjö.

Sjön låg kanske 10 meter från vägen och The Legend hade kontroll över situationen. Not.

Hårbollen ville leka och föremålet för hans intresse var nu 200 meter ut på en sjö.

På en sjö i fjällen kan det vara djup snö.

Hundar kan oftast gå på skare, det kunde inte The Legend.

Hårbollen är mycket stark. Hårbollen är MYCKET bestämd.

The Legend tyckte det var jobbigt att försöka hålla i Hårbollen när han flög ut över isen, speciellt efter 10-15 meter då skaren inte var den bästa för The Legend.För er som läst fysik och "kroppar i rörelse" kan jag ge er en uppgift:

Vad händer med en människokropp när benen sitter fast i 18 meter snö och överkroppen slits framåt?The Legend låg efter en stund under snön i en sorts L-form där benen satt fast och huvudet samt höger arm effektivt gömts i snön.

Men vad som göms i snö kommer upp i tö.Det jobbigaste var när Husse och Mattis kom förbi på vägen med bilen och såg två snöbollar krypa tillbaka.The Legend hade, som han normalt alltid har, full kontroll över situationen.

2010-12-06 @ 08:34:41
Postat av: Jenny

Ni får ändå trösta er med att ni inte har SNÖ och iskallt vilket Sverige bjuder på för tillfället. NJUUUUUUUUT och drick en Singa eller två för mig oxå. Hälsa de andra. Kram

2010-12-06 @ 09:08:30
Postat av: Anna

Transveit/glädjeflickshistorierna bara MÅSTE du ge ett mer utförligt rapport om senare.The Legend: HAHAHA UNDERBART!!! Mer sånt!

2010-12-06 @ 18:05:18
Postat av: Sorken

Jag är väldigt glad att du semestrar i Thailand.

Det solsäkrar min tripp till Florida.

2010-12-06 @ 18:05:24
Postat av: Lena

TACK TL! Jag skönjer en slumrande begåvning...

Lev väl.

2010-12-06 @ 21:53:32
Postat av: Josefine

Mer legend berätta mer=)

2010-12-07 @ 18:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback