VAD GÖR HAN...

Tjao boys and girls! Arek o Emo sköter skrivandet för en stund eftersom Husse har lite annat för sig. Inte ofta vi samarbetar, men nu känns det som om vi måste samsas om detta skall sluta väl. För mig som är 9 år så känns det som om jag kommer att bli kvar här for ever, men för vår nye arvtagare så finns det ju fortfarande hopp om något bättre.... I dag ämnade Husse få det så kallade arslet ur vagnen och fotografera nykomlingen. Kameran har den förvirrade haft med sig i bilen under hela veckan, men när han väl nått fram till träningsanläggningen så är allt annat än dressyr glömt... När han sätter sig i bilen så är det ju oftast redan mörkt och då kommer han suckandes på vad han glömt....

När han nu på  morgonkvisten anlände till anläggningen för fortbildning av tjänstehund så klickade plötsligt hjärntrådarna till och slog ihop. Kameran! Vår späde ägare skuttade tillbaka till sitt akvarium som han kallar för bil. Nu hade han plötsligt kommit ihåg kameran och föremålen för Mr Fotogeni´c var: Den nya bilen, den nya hunden och som alltid ett tjog med bilder på mig..... Det tog ett jävla tag innan Husse fått ordning på passgångaren. När han väl fått till både mig, passgångaren och satt oss i position framför den nya bilen så var det dags för det berömda fotot.

Husse såg nöjd ut och drog av det första kortet. När han skulle visa sin fina bild för oss så upptäckte han ju att solen legat rakt emot kameran vilket gjorde att det såg ut som om det var en explossion han fotat... När Husse väl bestämt sig så ger han sig inte så lätt så det var bara att arrangera ett liknande foto, men nu med solen i ryggen i stället. När allt, efter lång lång tid, var i rätt position så hörde man den späda ropa ut: "Omelett". Innan Herr teknik tryckt av fotot så blev allt grumligt och en text dök upp i displayen. " Batteriet slut".

Alltså! Inga kort i dag heller.

Både jag och Emo ångrar dock att vi inte satt en dold filmövervakning på Alfahannen under dagen. I dag har han haft det lite tungt kan man väl lugnt säga. Den ynklige har, typ 1000 gånger, meddelat allt och alla att han har en förkylning i kroppen som troligen bär med sig dödliga bakterier. Vår egen lilla showman observerades även då han skulle stänga sin fina bils baklucka. Luckan är enormt stor medans Alfahannen är något liten. Som tur är så har företaget som tillverkat bilen satt ett fint handtag en bit in på insidan av luckan. Detta medför att Husse når handtaget och kan stänga dörren utan att behöva hoppa. Mr teknik har dock lite svårare att läsa av HUR luckan stängs och observeras av oss då han med kraft drar i handtaget så att luckan med kraft ska stängas. Det han numera lärt sig är att ansiktet sitter ovanför axlarna och att näsan sticker ut. Alfahannen drar ned luckan med bra tryck rakt över sin lilla uppåtnäsa.... Ja jävlar vad vi skrattade i mjugg!!! Den iskalla grisnäsan blev knallröd och Husse stod och vinglade som en nyårsfyllerist vid 12 slaget. Och vilka svordomar han kan... Huj! Huj!

Men inte f-n lärde han sig att näsan sticker ut från ansiktet ens fastän det numera satt en baklucka på den. Senare på kvällen så fladdrade han väl runt igen. Öppnade bilrutan för att knappa in en dörrkod, började köra i väg samtidigt som han elhissade upp vindrutan. De många momenten gjorde att vår gode Husse glömde dra in huvudet vilket ju medförde att rutan med god fart slog upp i tänder och näsa.... Samma svordomar och blodspottande igen.... Gud va trög han är!

Så vi gör ett sista upprop igen! Vi är två hundar med potential och stora drömmar. Sväng förbi långt söder om Stora Staden. Tuta tre gånger så kommer vi lubbandes med vår sparsamma packning. Vi lovar trohet, villa/lägenhetsbevakning och goda vitsord. Snälla ta oss härifrån!!!

Emo o Arek

Kommentarer
Postat av: Magnus

Kan ni stå ut till lördag så kan ni följa med hem. Kan svänga förbi och plocka upp er.

Detta erbjuds: 2 st söta tikar, lagom stort hus, havsutsikt och en schysst vedkamin att vila framför.



Mvh Magnus

2009-03-25 @ 19:38:01
Postat av: Lotta

Stackare... förstår att ni söker nytt hem. Nästa gång jag passerar söder om stora staden tutar jag tre gånger så får vi se om ni är kvar. Annars kan ni ju alltid slå en signal till DRIS för lite debriefing. :)

Postat av: Sanna

Era stackare - I september passerar jag på låg höjd, står ni ut att dela tillvaron med en grå weimz så lovar jag att tuta. Weimzen kommer ha bagageluckan och dörrarna till hundburen öppna :0)



Men tänk vad tråkigt alla vi läsare skulle ha om ni drog ifrån husse. Då skulle vi ju inte alls ha något att skratta åt/med =0>

2009-03-25 @ 21:29:41
URL: http://sannas-liv-leverne.blogspot.com/
Postat av: Irene

Attans att ni bor så långt borta och att jag har ett punkterat bakdäck! Annars hade jag kommit och tagit er med mig ner till södra Sverige. Arek du hittar ju till Malmö stadion, jag bor bara ett stenkast därifrån så kan du smita ut och ta den lille med dig så kan jag hämta er där. Här hemma finns två schäferbrudar, två katter och en gnagare vid namn Pip-Lotta. Vi kan klämma in er också!

2009-03-27 @ 09:30:24
URL: http://www.schaferligan.se
Postat av: Erika

Emo nu ska du inte haka på Areks stil, ett nytt hem kan Du få fortare än kvickt om du inte passar dig, det har ju varit några aspiranter som Areks efterträdare, och var är dom nu! Jo tillbaka där dom kom ifrån förstås. Så lilla kax-pelle håll dig i svansen, tids nog så är både kameran och laddade batterier med den skicklige fotografen Husse.

Det gläder mig att ni två verka ha funnit varandra, så Emo var nu duktig vovve å lär av den gamle, så blir Du nog polishund så småningom. Årets Bragd-hund på stora stockholm är det som gäller. Bra att ha en målsättning när man träna. Lycka till.

ps nytt hem HA HA HA, ni skulle dö av saknad.

2009-03-27 @ 12:09:15
Postat av: Anna Ö

Ha ha ha ha! Det här var det bästa jag har läst på länge! Tack! :)

2009-04-17 @ 23:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback