OFLYTET HÅLLER I SIG...

Två försvunna 4 åringar sedan flera timmar tillbaka! Uppdraget mycket viktigt och allvarsamt även om dom små initiativrika asen själva valt att rymma från sin förvaring på dagis. Snack med Arek på vägen fram om vikten av att sätta på sig hjältemanteln. Peptalk till Emo om att detta är hans chans att ta viktiga poäng och axla rollen som blivande hjälte i Stora Staden. Efter ordergenomgång så fick självklart K9 enheten en oländig bit terräng att söka av. Av fyrbentingarnas uppträdande när dom släpptes ut ur sina burar så misströstade dom ej utan skällde glatt och sprang varv efter varv runt Husses ben.... Arek verkade inte ha förstått peptalket för han sprang direkt ut och hämtade en kotte. Nykomlingen Emo verkade inte heller han ha förstått ordergenomgången i bilen för hans blick skvallrade om att syret nått upp i hjärnan, men att där i övrigt var vakum..... Passgångaren hängde mest på i Areks upptåg och Husse kunde endast hoppas att en vindpust och vittring från mänsklig doft skulle bryta Piff och Puffs kamp om kottarna.....

Efter en timmes klättrande så kom då det sköna beskedet om att en patrull hittat "the refugees" och detta vid en korvkiosk nära centrum. Trodde väl inte från början att just vi skulle hitta pygmeerna i den djungel där vi var, men som sagt! - Man vet ju aldrig... Direkt vi lastat Statens Volvo så kom nästa uppdrag. I största hemlighet anordnades en insats för att förhindra ett förestående rån. Platsen var rätt nära där Team Arek/Emo och Husse befann sig och terrängen däromkring inbjöd verkligen till ett flyktspår. Strax innan 21.00 skulle rånet ske och tipset var bra. Namngiven buse, plats och tid skvallrades in till farbror blå.

Med ett smile gled Husse in i det "heta området" och då med förhoppningen om att få spåra upp en flyende rånare. Även det sket sig så klart eftersom objektet som skulle rånats typ hade stängt för två timmar sedan.... Fuck! Gav upp polisjobbet och bestämde mig i stället för att bygga kroppen inför sommarens sol och bad. Byggde ett par sjukt stora biceps och bröstmuskler innan jag gled in mot duschen. När Husse duschat klart, torkat sig och ånyo skulle flexa muskler i spegeln så hade dom redan försvunnit.... F-n! Allt jobb i gymet helt i onödan....

Emo har även han lyckats gripa sin första flyende buse. Tonårssonen kaxade upp sig mot Husse varvid jag hotade med att släppa Albinon på honom. Den spensliga unga mannen trodde sig odödlig och gav sig av på en löptur med Albinon efter sig. En tonåring har ju ingen styrning i kroppen på grund av allt som skall växa på plats så det dröjde ju inte många sekunder förräns han föll till marken. Två sekunder senare kom Albinon sladdande över honom med samma osynkade unghundskropp. Resultat:

Ont i röven!
Blåklocka på vänster öga efter unghundstass!
Fläskläpp efter att 40 kg hund lagt sig i ansiktet för att vila!

Tonåringen klart dämpad och inte alls lika sugen på att kaxa mot pappa.... Annars är den unge tonåringen klart häftig. Berättade häromdagen om hur han befunnit sig i skidliften på väg upp för backen. Sittandes tillsammans med en helt okänd dam och då med den självklara svenska tystnaden. All spänning resulterade i att den slappa röven släppte ut en riktigt aerosolknall med tillhörande bajsdoft. Tanten tittade på honom och då börjar han skratta hysteriskt. Så hysteriskt att han föll ur liften och rullade ned för backen... - Vad säger man? Inte lätt att bräcka den historien va?

Hur går det för Emo då? Vi vilar ju tills på torsdag med spåret, men ångar på med lydnaden. Det går riktigt bra och vi har kommit en bra bit på vägen. Albinon orkar lite längre pass nu och gör fina framsteg. Vilotiden går åt till att spela fotboll med Arek på tomten.

Må nu gott!

Husse


Kommentarer
Postat av: Sanna

Tycker det låter som om ni har fullt upp oavsett :0)



Jag behöver inte bussa den grå på någon. Han gör ett strålande arbete med att fälla den som håller i kopplet. Senast idag stöp jag i backen :0S

Postat av: Veronica, Gaija och Zena

Aha! Så det är så man gör med kaxia tonåringar! Tack för tippset! Jag har nämligen TRE tonåringar mellan fjorton och sexton år... Help me... =0O Och det är bara brudar. Ett himmla kacklande. tur vi flyttat till landet. Jag hotade med grannes galna (bokstavligttalat) tupp. Men dom vägrar fatta vad man säger... Vilka ufos tonåringar är. Inte var jag så? visslar Ska i fortsättningen skicka hundarna på mina ligister. Hahaha!

2009-04-29 @ 13:38:32
URL: http://gaijasblog.webblogg.se/teamvirrig/
Postat av: Majsan

Tack för dagens gapflabb :D

2009-04-29 @ 14:02:56
Postat av: Jenny

Sjukt stora biceps och bröstmuskler.............? Jäpp, men så är det ju och jag är kort och underviktig!!!! KRAM

2009-04-29 @ 17:05:32
Postat av: Draken

Sådan far sådan son?!

2009-05-02 @ 01:33:59
Postat av: Nanna

Ramlade in här genom en annan hemsida. Har suttit och läst länge nu om era bravader. Helt underbar läsning! Haha. Vill fortsätta att följa gamleman och ynglingen i deras jakt på busar så jag återkommer. Är det ok att länka hit?



Ha det gott!

2009-05-03 @ 09:10:13
URL: http://www.qujo-tyko.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback