TRÖTT...

Tjocka släkten firade storkalas och hade förlagt detta på kryssningsnivå. Denna gång med partybåt från kajen vid Stora Staden. Dom sista gångerna Husse lämnat den trygga förorten för att ge sig ut på det stora havet så har det varit kryssningar mitt i veckan. Husse har alltid haft samma förväntan och stora spänning eftersom partylivet fortfarande lockar honom... Tyvärr så är klientelet på partybåtarna indelat i olika typer av klassresor. Dom resor som Husse söker verkar vara förlagda till fredag och lördag medans övriga dagars resenärer verkar ha smitit från ålderdomshemmen. Övriga resenärer förutom de som glider in med gåstol och permobil verkar vara företag med dominans av skäggiga och burdusa herrar i varierande ålder....

Därför blev denna resa ett fint äventyr för en pojke från landet. Dels så var vårat resesällskap både stort och mycket trevligt vilket gjorde att resan blev väldigt rolig. För det andra så var det knappt en människa över 60 år på båten och trycket på dansgolv och i barerna var mer än godkänt. Inget ont om 60 + arna, men när dom dominerar båten så spelas inte den typ av musik som Husse prioriterar.

Resan var grymt trevlig och inte gjorde det saken sämre att jag lyckades hantera dryckjomen på så sätt att även dag nummer två blev njutbar. Att slippa vakna av att hela hytten snurrar och att man har väldigt kort tid på sig att ta sig fram till toan för att kräkas upp den dåliga maten man fått i sig på buffén, kändes grymt skönt. I stället vaknade man som en sommarblomma som sökte den tidiga morgontimmens härliga ljus....

Här fanns ju dock ett antal andra resenärer som slarvat lite med att väga upp vätskeförlusten. Hur konstigt det än låter så torkas ju kroppen ur ju MER du dricker.... En som fick lära sig den hårda skolan var en medlem ur ett partyglatt företagsgäng. Hans kompisar skrattade gott åt att Mr X gått ut i korridoren i sömnen och då endast iförd kalsonger. Därefter, fortfarandes i sömnen, kissat ned sig själv och golvet totalt innan han vaknat till ur sin Törnrosasömn.... Kul minne att ha med sig tillbaka till arbetet va?

Allt som allt en mycket trevlig resa innehållande gott sällskap, god mat, näringriktig dricka samt lite energiförbränning i form av dans. Trots detta är Husse rätt mätt nu när man tagit sig hem i husets trygga vrå. Det tar på krafterna att ta lite semester... Vi har ju bara varit borta ett dygn, men det känns som om man varit borta bra mycket längre än så. Blev riktigt glad när dom kände igen oss i den lokala affären faktiskt! En som ej verkat sakna sin flock är ju Gammelgeten. Att hitta ett lämpligt fosterhem till honom är inte helt lätt eftersom alla som inte har hund verkar vara allergiska. Nu hade vi tur och Arek fick komma till våra goda vänner och då med flockledare " The Legend" som hövding i stugan.

Arek, eller den otrogne, fann sig väl till rätta och verkade inte sakna dom som uppfostrat och fött honom. Det falska lilla aset har till och med legat nedanför låtsashusses fotölj och där lagt sitt håriga huvud i dennes knä... När The Legend berättade om detta lilla charmiga påfund från Geten så kände jag att smilegroparna drogs hårt upp i mungiporna. Ett falsk leende som talade om " att vad roligt att han verkar trivas hos er", när jag egentligen ville skälla ut hårbollen Arek för att han är så jävla otrogen....

När Geten såg mig så morrade han, skällde och sprang och hämtade en boll. Sen tog han bollen och sprang tillbaka in i fosterfamiljens hus. What the fuck are you doing Arek? Fick nästan ta Schakalen i strypkoppel för att få med honom till bilen.

Nu är han hemma i alla fall och förhoppningsvis återgår vardagen till att bli normal. Trots att Arek ville byta familj så är vi tacksamma mot The Legends residens att dom tagit hand om vår guldklimp så väl. Tack!

Må nu gott!

Husse


Kommentarer
Postat av: Amanda

Husse, hur var det nu man stavade till fåtölj? xD

Klart Arek kommer sakna oss, han måste ju stå ut med dig 24/7...

Postat av: The Legend

The Legend har haft långtgående diskussioner med Geten om att "byta sida"

The Legend tyckte mycket om att ha Geten hemma hos sig.

The Legend tyckte t.o.m om att få en illaluktande hundnos samt tillhörande tunga i ansiktet 01:30, 02:30 samt 03:30.

2008-11-17 @ 07:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback