... ATT LEVA SIG IN I FILMENS VÄRLD!

Höstlov är ju kanske inte det lovet som man som vuxen ser fram emot mest av allt. Att barnen uppskattar all form av ledighet är ju knappast någon nyhet och dom verkar ju vara likgiltiga för om det är höst, vinter, vår eller sommar. - Bara man får vara ledig.... Höstlovet inbjuder ju sällan till just det vackraste vädret och denna period var ju inget undantag. Trots stormar, regn och övrigt skitväder så är man ju tvungen att aktivera dom små asen. Konstigt nog blir dom ju tröttare ju mer dom får vila!!!! Höstlovet är alltså, precis som alla andra lov, ytterligare en pärs i att aktivera smålata och trötta barn. För att aktivera kalciumet i den mjölk dom får så bestämdes det glatt att vi skulle börja med att muskulärt sköta om våra kroppar i så kallad skridskoåkning. För er som ämnar pröva samma aktivitet och har barn med begränsad kunskap i konståkningens ädla konst så ska ni allvarligt se över ert försäkrings/olycksfallsskydd.

För att smälta in i övriga hockeyungdomars stil så fick ju grabbarna självklart bära med sig en ishockeyklubba för att hålla balansen med. Denna klubba visade sig vara ett livsfarligt vapen och då inte för dom själva. Näe! Faran låg i den som kom allt för nära när mina små ballerinor tappade balansen. Klubban kom antingen vinande i ansiktshöjd och då när dom fortfarande stod på benen. När dom sedan ofrivilligt gått ned i spagat så kom klubban i stället flygande i smalbenshöjd. Husses skadeområden koncentrerades därför till ömhet i käke samt blåmärken på smalbenen. Barnen fann Husses falsettskrik av smärta roande vilket självklart debatterades under den efterföljande fikapausen.....

Vi överlevde, men kom på att museum kan vara ett alternativ om vi vill uppleva ett par dagar till utanför sjukhusområdet. Valet blev självklart att besöka polismuseet. Det visade sig att hela familjen gick in gratis vilket ju är som en högvinst för en girig polis. Jag erbjöd mig att bjuda familjen på inträdet och detta uppskattades ju så klart. Vad dom inte visste var att jag kartlagt allt och visste att det var gratis. He! He! He! Alla poliser är snåla och det är inget vi sticker under stol med... Eftersom vi är kulturellt utvecklingsstörda så var ju besöket på museet lika roligt som att stå och titta på när någon gräver en grop. Tog typ 8 minuter så satt vi och fikade i stället..... Motionen för dagen blev då i stället att besöka ett enormt köpcentrum. Här visade vi ånyo vilka bondläppar vi var eftersom vi hyllade parkeringsgaragets fina formgivning och sköna värme. Folk stirrade på vad dom nog uppfattade som ett par nyinflyttde "hill-billys" från landet. Centrumet var sedan så djävla stort att även det var tråkigt.

Här behövdes action! Vi bestämde oss därför för att se Mr Bond, James Bond, och då hans nya film. Efter god middag i sällskap med några vänner så var det dags för Mr Bond att rädda världen. Han lyckades väl med detta och publik och Husse var i actionstämning då vi gled ut i den kalla natten. Det visade sig att vi hamnade bakom en bil där förare och passagerare troligen varit på samma film. Här påbörjades en prejningshistoria där ingen ville vika sig och släppa den andre förbi. Föraren i den andra bilen var smått besatt. Bromsade, gasade, prejades och trixades. Sambon och barnen gick upp i extas när Husse varvade upp Volvo 945 an för att kasta sig in i dödsleken.

Under färden fanns tendenser till prejningar, hårda inbromsningar och icke att förglömma en hel del hårda ord. Motståndarna var välutbildade och mycket aggressiva. Passageraren i denna bil skulle kunna platsa i "sceary-movie" och gjorde så kallade dubbla fuck-off tecken. Barnen skrattad förtjust när även Husses mogna sambo kastade sig in i leken med en så kallad singel fuck-off rörelse mot motståndarna. Situationen slutade med dött lopp och när syret till hjärna återkommit så kom vi nog fram till att detta inte var att anses som ett moget vuxet uppträdande. Kul var de i alla fall. Eller som barnen sa innan dom somnade in under täcket: Det blir aldrig tråkigt i Husses sällskap.

Önskade jag var ett bättre föredöme, men jag lägger all skuld på Mr Bond.

Avslutningsvis vill jag tacka för alla kommentarer och hälsningar. Det är jätteskoj när ni deltar i denna lilla värld av bloggande. Ha nu en fortsatt trevlig helg.

Husse


Kommentarer
Postat av: Peter

Jag kan se synen av en tuggtobakstuggande husse, med snoriga banjospelande barn, och en höggravid sambo när de går i köpcentrat!!!! ASG Det hade varit hillbilly på hög nivå.........

Postat av: The Legend

Tyckte väl att jag såg några Bondmoves i backspegeln.....undrade vad du sysslade med.

Sen...appropå backspeglar...man skall väja för utryckningsfordon när de kommer....trodde DU visste det.......

2008-11-02 @ 10:03:41
Postat av: Jenny

Roligt roligt, hade velat vara en fluga på instrumentpanelen så jag kunde sett er. Behövs kanske ingen Bond när Husse är i farten? Polismaktens egen Daniel Craig - Fast inte riktigt lika "bitig" förstås... :o)

Soliga hälsningar från hela familjen i ett soligt Kalifornien, i morgon bär det av till Hawaii.

2008-11-02 @ 16:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback