EN HÄNDELSERIK DAG...

Ännu en dag i dårarnas paradis! Så skulle man väl kanske summera den dag som nu varit, men det återstår ju trots allt några timmar tills det är ny dag och allt kan ju hända.... Började med det dagliga hundbråket som denna gång kunde stoppas genom lite tydligt ledarskap. Arek och vår nye vän, Kurre, går lika bra i hop som en katt och råtta. Vänder man blicken bort så ryker dom ihop så att tussarna yr.... Efter frukost så gick vi igenom skadorna på parketten. Detta efter att Kurre observerat katten och därefter gjort allt för att fånga sin egen frukost. Som i en tecknad film stod han och sladdade på den ljusa fina parketten....

I väg på lite hunträning och promenad. Denna gång bestämde sig geten och den unge att göra upp ordentligt. Efter 5-6 karatesparkar från Husse så var parterna särade, men defenetivt beredda på en rond två. Bestämde mig för att tala om för den nye vem som var chef i patrullen. Övergick från karate till brottning och Kurre fick känna sig besegrad.

Familjen drog i väg på mysigt fika och då i ett ombonat wärdshus söder om den Stora Staden. I avvaktan på fikasällskapet så beundrade vi det fina fikabordet. Ett gällt skrik på hjälp avbröt vårt suktande efter socker. Då vi sprang för att kontrollera vad som hänt så observerade vi två kvinnor som verkade jucka på varandra.... Först fattade vi ingenting, men efter att den ena skrek efter ambulans och den andra saknade syre, så kunde även vi lägga i hop två och två. Den fikaglade damen hade satt en morotsbit i halsen och saknade nu syre. Paniken syntes i damernas ögon varvid vi bestämde oss för att hjälpa till.

Efter lite kraftfull Heimlich under bröstkorgen så spottades moroten upp och syret kom åter. Lite blek om nosen, men ändå tacksam, så kunde damen fortsätta mysa med sitt fika.... Tur att hon inte var ensam där för då kunde det nog gått illa....

Lite duktiga kände vi oss när vi vandrade därifrån. Detta bara ett kort tag för medans vi hyllade vår fina insats så observeras hur ännu en ur föreningen PRO överraskar oss alla.  Damen backar ut i god fart, glömmer titta bakåt och far rakt in i vårt fikasällskaps dyra sportbil. Damen vinglar ut och basunerar ut att hon tappat koncentrtionen för ett ögonblick och detta blev då faktum.... Vårt fikasällskap fick smala ögon, men uppvisade ändå ett förundransvärt lugn. Bra gjort!!!

Vidare till nya ärenden och passar då på att ta en liten matbit för att stilla den värsta hungern. Efter typ 5 tuggan så händer det: Avbiten tand o jääääääävlaaaaaaar vad ont det gjorde. Tror jag var avsvimmad en microsekund innan kallasvetten porlade fram. Försökte ändå peta i mig resten av födan, men ville inget hellre än att krossa porslin och skrika könsord. Tur man är svensk och så förb---nat präktig. Fan va jag är tunn!

Som avslutning på denna eländesdag så drog jag och unghunden Kurre i väg på ett dressyrpass. Detta gjorde den lilla filuren galant varvid man ånyo skiner som en sol!

Må nu gott!

Husse

Kommentarer
Postat av: Ola S

Bortsett från den trasiga tanden så låter det ju som en ganska rolig dag :)

Det där PRO-folket kanske borde sikta på en karriär inom underhållningsbranschen? Mr Bean, släng dig i vägen. Dubbelt så gamla och trippelt så senila.. Skulle nog klå de flesta.
Ha en trevlig kväll/natt/ eller vilket du nu vill

2008-03-29 @ 23:29:54
Postat av: Peter

Visste inte att du var en sådan hejare på kampsport.............trodde bara du var en misslyckad fotbollspelare.

Klart du skall äta upp maten som du säkerligen betalat dyra pengar för.

Postat av: Nini

PRO? Pensionärernas RiksOrganisation?

De borde vara förbjudna att framföra fordon. Stämplas med sån där varningstriangel som finns på mediciner:

"Tant/gubbe med triangel på kan orsaka stor frustration, materiella skador och även humörsvängningar i närhet av trafik. All kontakt med trafik bör undvikas"

2008-04-03 @ 19:40:32
URL: http://badgirlnini.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback