TRÄNINGEN IGÅNG...

Nu orkar vi inte vila längre.... - Denna vecka har vi dragit igång motorerna på Arek igen. Han har haft det lite för bra och då lite för länge. Tack vare hans skador så ligger vi efter lite med den fysiska träningen, så tanken var att vi denna vecka skulle ta tag lite i den biten. Försiktig uppbyggnad är ju en bra inledning och då för att inte knäcka geten på en gång. Jag bestämde mig för att vi skulle springa 2.3 km spåret och då med tanken att det skulle vara en lagom start då han ligger efter med träningen. Jag klädde upp mig i fina shorts och tog mina snabbaste skor. Väl ute på motionsspåret så kändes allt bra och Arek började med att skälla hej vilt i glädjerus.

Det visade sig att geten inte hade några som helst problem med motionsspåret. Däremot husse hade ett lite sämre löpsteg än vad som var tänkt. Lutningen på spåret visade sig vara jämnlikt med en slalombacke och så höll det på i ca 1.5 km. När vi nådde målet så var Arek lika pigg som när vi började medans jag mer och mer förstod att det var jag själv som behövde byggas upp.

Samma vända dagen efter och med samma resultat. Som straff för mig själv så har jag fått cykla ett par mil på kvällarna medans geten har fått ligga hemma och myst nedanför soffan. Den tredje dagen blev som en vilodag, men idag är det dags igen. Jag fasar för den där j---vla löpningen, men allt för geten....

Dagen till ära så har vi även dragit igång lite hundträning. Då vi fortfarande har semester så passade vi på att träffa mitt arbetslag som jobbade för dagen. Areks kompis, polishunden Kurre, var där och vi började med att träna spår i tätort. Vi lade lite spår i bostadsområdena och fick gott om störningar då det var massa barn och vuxna som for runt och lekte sommarlov.

För Kurre gick det väl sådär. Han var lite splittrad och tyckte mest det var kul med barnen. Gammelgeten Arek däremot var som besatt. Han spårade gudomligt bra och det enda problemet var att själv hänga med. Jag tror han längtar till jobbet. Vi fortsatte med lite saksök och det var länge sedan det gått så bra som idag. Det gäller att sluta på topp så vi åt lunch med efterrätt innan vi drog tillbaka till vår sköna tomt. Här fick geten leka med sin fina boll igen.

Jag gillar att tävla. Ibland saknar jag omdömde. Igår var en sån dag. Jag kan inte spela golf, men utmanade ändå en som har väldigt lågt handikapp. (13.5 hcp) Jag trodde att jag skulle vinna, men man kan väl säga att det gick sisodär.... Efter 9 hål låg jag 16 slag efter... Då hade jag fått låna ihop nya bollar eftersom de flesta av mina låg dolda i skogen. Men som en blixt från klar himmel så kom sambon tillsammans med Arek för att titta på toppmatchen.

Arek är ju inte så lätt att ha med på evenemang vilket fick till följd att motståndarens spel fullkomligt rasade samman. Arek puffade till bollar, tröck ned dem i marken, skällde då motståndaren skulle göra utslag samt snodde hans skydd för klubborna. Tack vare denna härliga störning så vände matchen till min fördel. Dock inte tillräckligt, men väl så pass att jag kunde lämna banan med äran i behåll. Tack Arek!

I morgon kör vi vidare med träningen och tanken är att vi skall köra lite personsök samt konditionsträning. Ha nu en fortsatt trevlig sommar!

Husse


Kommentarer
Postat av: The Legend.

"Äran i behåll"
Peter "Kattungen" Woods.
Hallå.....?????

2007-07-06 @ 12:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback