ÄNTLIGEN....

Det är ånyo fest i Husses hem eftersom han nu endast har sin trogne vapendragare Arek kvar som fyrbent hjälpreda i kampen mot Stora Stadens orättvisor. Den sista så kallade arvtagaren fick dra när Husse bestämde sig för att söka annan tjänst än den som handlar om att tämja ättlingar till vargflocken. Den stackars blivande hundförare som fick ta över Husses unghund såg smått förtvivlad ut när han upptäckte att hans blivande tjänstehund var smått osamarbetsvillig, utåtriktad, grymt nyfiken, hundilsk och sjukligt översexuell... Det sista jag hörde när han stängde in sig i bilen tillsammans med sin egen hund samt hans nu nya hund var orden: NEJ! NEJ! NEEEEJ! - Har inte hört av honom efter det men jag VET att han har mycket jobb framför sig... He! He! He!

Fet-Arek och Husse drog därefter för att jobba natt och då endast såsom vårt gamla team var utformat. Det vill säga:

Team Arek och Husse!

Natten gick fort för det var mycket att göra. Arek dominerade som vanligt när det gällde olydnad, ölburkshittande samt konsten att tigga kakor. Husse fick en kaka till nattens chokladkopp medans fettot drog i sig två. Allt på grund av att han vinklar sina ögon så att dom ser sjukt sorgsna ut samtidigt som han dreglar så pass att det finns risk för att han blir uttorkad.... Själva polisarbetet gick bra även det men han förstör mer än han hjälper till numera. Bland annat smög vi oss på ett gäng skrålande ungdomar med förbjuden alkohol. Trots ungdomarnas tragiska förlust av mjöden så tyckte man Arek var söt och ville klappa. Husse varnade dom för att befatta sig med vildjuret eftersom det fanns en påtaglig risk att dom kunde bli bitna. Innan jag hann ljuga mer skit i ungdomarna om Areks farlighet så hade han, olydig som han är, rest sig upp och hämtat upp en ölflaska. Den kom han glatt med i munnen medans alla youngsters fick klappa honom på hela ullen... Så mycket för Husses prat om risken att dö om man befattade sig med vargen...

Vi passade även på att gripa lite tjuvar och för att knyta ihop hela kalaset så skulle Arek bevisspåra och på så sätt visa hur tjuvarna rört sig på brottsplatsen. Efter att vi hade varit där så skulle några tekniker ansluta för att fotografera tjuvarnas fotspår i snön. Kan väl sammanfatta det med att dom kommer att få grubbla rejält över den brottsplatsen eftersom följande drama utspelade sig där efter att tjuvarna lämnat:

En hundförare kom spårandes med sin hund från den plats där tjuvarna haft sin bil. (Typ Arek och jag) Hunden mycket duktig och spårade vidare in på brottsplatsen. Hunden visade där tydligt sin Husse hur tjuvarna rört sig, vilket gods man rört samt var man tappat ett sågblad. Så långt var allt bra... Sen vände väl allt. Fettot med hår vägrade återlämna sågbladet till sin Husse varvid sedvanlig kamp uppstod mellan förare och hund. Under kampen avsattes en ansenlig mängd nya spår på brottsplatsen såsom:

Polismannens skospår i jakten på sin olydiga hund.
Hårbollens tassar som korsade alla bevis ett ansenligt antal gånger.
Husses blodspår när kampen skulle avgöras om vem som verkligen skulle ha sågbladet.

Jävla hund! Till slut tror jag alla ändå var nöjda förutom tjuvarna för dom fick ju hänga på en sväng till finkan...

Har ju sett i kommentarerna att det förekommer vadslagning, hån, hyllningar och spörsmål huruvida Husse skall fortsätta som hundförare eller inte. Med Husses IQ så finns kanske inte så mycket att välja på men målet är ändå att jag skall avsluta min karriär som K9 och då med Arek som sista hund. Om allt faller på plats så drar vi på äventyr den 1 april och då till en början 3 månader framåt.... Sen får vi se vad som händer.

Det bästa med denna vecka är ändå det besked Husse fick idag. Hockeykarriären kan nu börja och första träningen är på söndag. Vet innerst inne att det här kan bära hur långt som helst och att karriären bara är  sin linda.... Med lite tur så kan jag lägga polisarbetet åt sidan och yrkesarbeta som hockeyproffs.... Min minsta son är inte av samma uppfattning utan han tycker mer att Husses kropp passar för dans... I morgon är det lön och då ska viss hockeyutrustning införskaffas. ÄNTLIGEN BÖRJAR DET!!!!

Må nu gott!

Husse


Kommentarer
Postat av: Jenny

Det hänger inte på utrustningen Husse. Men bygg på med lite skydd, det kanske kan behövas.

2011-01-25 @ 16:00:56
Postat av: Monica & Tosca

När det står 1 april,kan allt hända.....

Hockeyutrustning---benskydd i stället för skyddsarm?

2011-01-25 @ 17:16:38
Postat av: Lisa

Neeeej du kan ju inte sluta som hundförare!!! Vad är det för dum idé?!

2011-01-25 @ 17:33:25
Postat av: Anonym

Den där hunden du gav vidare till en annan hundförare. Lät ju som han var precis som Arek...

2011-01-25 @ 18:49:03
Postat av: The Legend

The Legend tror faktiskt att Husse menar allvar med att sluta som hundförare. Denna gång. Men man vet aldrig.

The Legend vann hockeybockeyn. Husse köpte korv.

The Legend vet att det kommer att komma massor av ursäkter.

2011-01-26 @ 09:28:58
Postat av: Josefine

Hahaha The Legend har fel, jag vill vinna vadslagningen!

Lycka till med Hockey-bockeyn husse=)

2011-01-26 @ 19:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback