DIKTATUR!

Beslutet är taget, oåterkallerligt och faktiskt även med en rejäl dos förnöjsamhet. Har ju försökt i parti och minut men på något sätt alltid återkallat det "oåterkallerliga" beslutet men nu är det rätt läge... Har helt enkelt inte tid eller lust att formulera ned vad som sker i familjen zoo´s liv. När så bokstaven S på tangentbordet sa upp sig så var väl även det ett tecken som något om att det är dags att gå vidare...

Har ju en grandios hockeykarriär på gång och detta i kombination med den så viktiga fikarehabiliteringen gör ju att det kommer att ta all kraft. Så som den enväldiga härskare jag är över denna blogg så har jag nu bestämt att bloggen upphör och detta med så kallad omedelbar verkan. Demonstrationer, såsom i Egypten, är icke nödvändiga eftersom här har ju faktiskt "diktatorn" hoppat av. He! He!

Ni som har ett behov av att följa Areks vedermödor i sin jakt på pension kan då helt enkelt få lite bekymmer med detta eftersom mediabevakningen där är något skral. Är man i stället nyfiken på att följa Husses framgångssaga i hockeyrinken så torde väl inte det bli några problem. Antar att TV, reportageteam och övrig media kommer följa sagan om den fula ankungen som blommade ut till att bli rinkarnas nya superstar....

I vilket fall som helst så vill jag rikta ett mycket stort TACK till de få men ändock så trogna läsarna av denna blogg. Det som började med att Husse inte ens visste hur en blogg fungerade har ju sedan slutat med 16 prövohundar, författande av bok samt även uppvaktning i tidningar. Under dessa år har jag inte fått en enda dum kommentar utan bara positiva, roliga och hjälpsamma inlägg.

Nu behöver ni inte skriva en massa inlägg om att bloggen ska vara kvar för ni är så att säga på ungdomsspråk "rökta" på Polishunden Areks blogg. Arek vann duellen mot sin Husse och då i jakten på en ny arvtagare. Det fanns helt enkelt ingen värdig efterträdare och dom som hade en viss potential - ja dom bröt Arek helt enkelt ned till spillror...

Nu avlsutar vi sista månaden med att jaga lite bus och sedan ser vi fram emot vargens pension och mys-pys på tomten. Var Husse tar vägen i arbetslivet råder det väl lite delade meningar om men egentligen spelar det ju ingen roll för jag ska ju bli hockeyproffs. ;)

Må nu gott!

Ett stort tack från familjen zoo


Kommentarer
Postat av: Råttisen

Det är stor sorg här på jobbet idag. Flaggan är på halv stång men du gör nog rätt. Vi förstår ju att din hockeykarriär kommer ta all din tid i anspråk så du slipper sitta på avbytarbänken varje match hehe.Stor kram från oss och för alla glada skratt du gett!

2011-02-11 @ 10:45:21
Postat av: Anita

Kommer att sakna er !!!! Önskar all lycka i framtiden och att när du väl "halkar dit igen" och har ny polishund ( vilket jag bestämt tror kommer att ske förr eller senare!!) ...så kommer bloggen att återuppstå!!!Take care och se till att Arek får några riktigt gyllene år som pensionär!!

Postat av: Anna och schäferhunden Enza i Kalmar

Hårda ord och allt lite sorgligt.... Men tack för dina ord fram till idag. Ditt skrivna har har ofta spridit sig som ett leende över mina läppar.God fortsättning i karriären!

2011-02-11 @ 12:51:24
Postat av: Madde & Rockan

Vi tackar, bugar och niger för alla sköna garv! Önskar dig ett stort lycka till med din hockeykarriär! Kom ihåg att översteg är biljetten in i den stora världen. Rock On.

2011-02-11 @ 13:18:07
Postat av: En läsare bara...

Lycka till i framtiden! Tack för allt du/ni bjudit på. Får försöka hitta en annan stimulerande och framförallt tokrolig blogg att följa:-) Ha det gott! Puss på Arek & Kram på dej! Lillena

2011-02-11 @ 13:40:33
Postat av: Anonym bloggläsare=)

Tack för denna blogg!! Tråkigt att det är slut nu, men oj så roligt det varit att följa er! Lycka till nu med allt!! =)

2011-02-11 @ 15:29:03
Postat av: Anna

Tror inte dina läsare varit så "få" som du försökte få det att låta som i detta inlägg. Det är nog minst ett par hundra som läser din blogg åtminstone. ;)För övrigt, det sägs att man kan skämta om allt - men inte om detta. Rätt dåligt inlägg faktiskt - inte ska du ge upp bloggen inte. Slutar du blogga om hund kan du ju åtminstone blogga om vägen mot NHL. Kommer du vara glad över den dagen du blir intervjuad Over There och minnet sviker - då hänvisar du bara journalisterna till bloggen för att få fram din framgångssaga. ;)

2011-02-11 @ 15:34:11
Postat av: Bernermorsan

Så tråkigt! Jag vill ju veta hur allting kommer gå.

2011-02-11 @ 18:06:35
URL: http://bernermorsan.blogspot.com/
Postat av: yåms

Tack för allt.

MEN, Husse får inte avsluta bloggen, det ska väl ändå huvudpersonen, stjärnan, vargen få göra?Annars blir vi besvikna.

2011-02-11 @ 19:08:25
Postat av: Sorken

Inte nog med att jag kommer att skicka en S-tangent till dig. Jag kommer att hemsöka dig i dina drömmar och din radio.Men om inte det hjälper så tack för att glada skratt och underhålladen läsning under många år. Å inte minst tack för Bus.S

2011-02-11 @ 19:27:27
Postat av: Annika

jaha så blev den här fredagskvällen mindre rolig.... Denna blogg ÄR nätets bästa o dessutom beroendeframkallande.

När hockeykarriären dalar och hundsuget sätter in hoppas jag att du börjar skriva igen :). Iof sig kan jag nog tänka mig att följa din hockeykarriär oxå :)...

2011-02-11 @ 20:24:40
Postat av: Birre

Tack för alla härliga skratt! Lova att du börjar blogga igen OM du råkar snubbla över en bra hund igen... snäääälllla.... Kommer att sakna er så mycket!!!Pussa Arek från mig! Om du vågar...

2011-02-11 @ 21:40:31
Postat av: Monica & Tosca

Stort tack.Hoppas att resterande blogg blir dokumenterat i en bok.Stor kram till Arek han har ju alltid legat varm i mitt hjärta.

2011-02-11 @ 21:44:37
Postat av: Magnus, Alma o Aqua

Timmen är slagen. Nu tror jag inte att ditt hundförarliv är över, men tills du inser att det finns i blodet så TAKE CARE. Hälsa Mattis och övriga familjen.

Vi hörs o synsHast a'la vista2011-02-11 @ 23:18:15
Postat av: Lena

Jag kommer att sakna er allesamman! HELA familjen Zoo. "Tack" räcker liksom inte till för att beskriva alla mina stunder som gått från moll till dur i denna vrå av världen.Lev väl önskar Lena

2011-02-11 @ 23:32:18
Postat av: Ninnie

Abstinensen har redan inträtt bara av tanken på att du ska sluta blogga.

Hoppas Arek kommer att trivas som pensionär. Ge honom en kram och nospuss från mig. Och TACK för alla skratt du har bjudit på!

Optimist som jag är kommer jag ändå att titta in här ibland för att se om du har fått något återfall i skrivandet.Ha det bra och lycka till med hockey "karriären"

2011-02-12 @ 00:18:36
Postat av: Josefine

Så de var sant de som sades på bygden, Husse har alltså lagt ner! Stort Stort tack för alla underbara inlägg, alla få men fina bilder och tack för alla skratt!MEN (det kommer alltid en men;))...kan du åtminstoen inte blogga bara denna månaden ut? En liten liten månad till innan vargen har lagt karriären på hyllan, tänk om det händer nått alldeles speciellt som ger Arek den storslagna final han förtjänar?

DÅ kan vi väl åtminstonen få ett litet inlägg?? ;)

2011-02-12 @ 08:24:55
Postat av: Lisa

Nooo det var ett ytterst sorligt beslut! Du kommer vara mycket saknad :(

2011-02-12 @ 14:46:30
Postat av: Christer

Är det bara en nytt tangentbord det hänger på så är vi nog många som gärna skramlar till ett nytt!Kan bara hålla med Josefine, vi vill gärna se hur myndigheten avtackar den stora stadens beskyddare!

Hoppas han får ett stort ben eller liknande, men vi närmare eftertanke så kanske en säck med ölburkar och fotbollar skulle uppskattas mer av Arek.Hursomhelst, ett stort tack för alla goda skratt!

2011-02-13 @ 11:54:30
Postat av: Jenny

Neeeej

vill absolut inte att du slutar blogga och jag lovar, liksom Sorken, att tjata via radion varenda jäkla pass jag har kvar i statens tjänst, vilket är lika länge som du planerar att vara kvar på OHU..och jag är damn good på att tjata, har jag hört...OM nu denna blogg läggs i träda så förväntar jag mig en ny blogg i stil med

"Husse, sadlar om till hamburgermörare"

"Husse, nu i en polisradio nära dig"

"Husse, numera PK, men inte politisk korrekt för det"

etc

etc

etc

2011-02-13 @ 13:25:32
URL: http://nyttlivpaland.wordpress.com/
Postat av: Ola S

Ännu en gång tackar jag för den här tiden. Din blogg har varit otroligt underhållande, och det skulle vara kul att fortsätta att följa din karriär, oavsett vad den blir, men av någon anledning så tror jag du menar det du skrev den här gången.Men jag önskar dig ett stort lycka till med allt!!

2011-02-13 @ 15:53:20
Postat av: Lotta

Good Luck.. Sorligt Yes... men ibland fast vi andra inte vill så måste man kankske gå vidare i livet för att må som allra bäst... O håller på Arek ja...han lyckades med sin tanke...Lycka till med din Hocky Karriär ...Sen håller jag med att du kunde dock bloggat tills han fick sin avskedstårta....

2011-02-13 @ 17:33:02
URL: http://www.metrobloggen.se/dexlines
Postat av: Esset

Hehe! Perfekt nu behöver jag inte vara skraj mer. Kan jag härja nätterna runt och sno väskor från pensionärer och ägna mig åt andra brottsligheter nu när Stora Stadens beskyddare skall ägna sig åt konståkning.

Muhaha!/Esset på ditt tangentbord

2011-02-14 @ 07:11:01
Postat av: Annica

Många härliga skratt har vi fått här, tack för det!

Jag har ett förslag, fortsätt att blogga men lägg ut den endast som bok, jag köper den direkt ;)

Stort lycka till hela famijen zoo, skulle du ångra dig om bloggandet så blir alla glada men följ ditt hjärta!!! Hälsningar från en fd hundförare!

2011-02-14 @ 19:59:08
Postat av: Josefine

Jaa en bok=) Det vill vi ha, jag har ju den första så nu vill jag ha en till=) Husses samlade verk=)

2011-02-15 @ 11:35:26
Postat av: Husse o Arek

Tack för alla snälla kommentarer och inlägg. Kan väl säga att för er som verkligen vill veta hur det går för hårbollen och hans försök till att gå i pension - så går det väl sisodär...Arek kommer troligen göra ytterligare ett prov och på så sätt bli godkänd ytterligare ett år... Dit Husse vill saknas det lönemedel just nu vilket drabbar hårbollen på så sätt att hans pension skjuts upp...High five Arek!Din Husse

2011-02-15 @ 11:46:38
URL: http://arek.blogg.se/
Postat av: Angelina

Trist för dig och Arek att ni inte kan ta er vidare dit ni vill just nu. Men nu kändes jag att det tändes en gnutta hopp om att bloggen kanske kommer fortleva ytterliggare en stund. Vore nästan brottsligt att lägga ner den och låta oss leva i ovisshet om vad ni har för er. Jag och många andra har bevisats vara envisare än husse och loggar troget in för att se om du inte saknat oss så mycket att du skrivit en lite liten uppdatering. Snälla skriv iaf hur provet gick och om stora stadens farligaste ekipage får köra vidare ett tag till! Stor kram till hela familjen zoo

2011-02-15 @ 12:02:55
Postat av: Christer:-)Än finns det hopp!

Skickar nytt tangentbord närsomhelst!

2011-02-15 @ 12:55:10
Postat av: Bernermorsan

JAAAAA heja Arek!! Då betyder det att du bloggar?? För bloggen skulle ju bara läggas ner eftersom Arek skulle få pension eller???

2011-02-15 @ 16:30:22
URL: http://bernermorsan.blogspot.com/
Postat av: Birre

Hm... tråkigt för Arek (om han nu vill gå i pension), kul för oss, då kanske bloggen kan få leva vidare ett år till... eller?! Ett inlägg i månaden kan det väl bli iaf... snälla...

2011-02-15 @ 16:33:22
Postat av: Monica & Tosca

Underbart att Arek är vid så god hälsa.

Då kanske bloggen och tjuvjagandet lever vidare.

kram från oss

2011-02-15 @ 18:34:17
Postat av: Annika

JIPPIE!!! Då kan du ju inte sluta blogga :). YES YES YES!!!

2011-02-15 @ 18:58:25
Postat av: Johan

Tack för allt. Jag kommer verkligen sakna denna underbara blandning av verklighet, bizarra händelser och ouppnåliga drömmar (hockeyproffs).

Hoppas innerligt ni en dag kommer tillbaka.

2011-02-15 @ 19:39:50
Postat av: Lena

Yesss!!!

Det finns alltså ett embryo till hopp att det kan bli ett liiitet inlägg emellanåt. Gud (eller han där nere) har hörsammat oss. Nu vill jag ju inte framstå som skadeglad på nåt vis men jag lider av Zoo-abstinens.

Lev väl.

2011-02-15 @ 22:25:42
Postat av: Josefine

För första gången i mitt liv..JIPPI för polisen dåliga budget!!!! Ne skämt o sido tycker det är tråkigt för dig Husse att du inte kan utvecklas i den riktning du vill, men det är ju toppen att Hårbollen fortfarande är i god hälsa=)

Till allt bus där ute: HAHAH tji fick ni, hjältarna är fortfarande lösa på gatorna!!

2011-02-16 @ 10:42:34
Postat av: Sorken

En liten tanke bara.Om bloggen försvinner var ska vi då kunna läsa om Husses otroliga framgångar i rinken?

Fast det kanske är någon annan som kommer att skriva om dem, fast då i mindre sickrande ordalag?Fast det var ju bara en tanke.

2011-02-16 @ 22:13:18
Postat av: Anonym

Kanske "The legend" kan fortsätta blogga om Husses framfart i rinken?

2011-02-17 @ 14:57:24
Postat av: Josefine

Håller med Sorken, alla former av bloggning går bra bara det kommer från familjen Zoo! Eller så kanske Mattis kan skapa en blogg istället=)

2011-02-17 @ 16:44:40
Postat av: Angelina

Vilka bra förslag ni har! Om husse nu tänkt lägga ner så kan bloggen leva vidare genom olika gästbloggare som Mattis, The legend eller andra som i någon form tar del av husses vardag. Snälla uppdatera oss om vad som händer, har ju abstinens här! ;o)

2011-02-18 @ 08:51:50
Postat av: Husse o Arek

Ha!Ha! Ni kämpar på här i bloggen. Den lever liksom sitt eget liv trots att den är nedlagd... Kan väl säga såhär: The Legend kan aldrig lämna några rapporter gällande hockeyn. Han har nämligen fullt upp med att hålla koll på sina egna skridskor, klubba och puck så att han skulle titta upp och se övriga etablissemanget är ungefär lika sannorlikt som att det är 25 plusgrader i morgon... He!He! Trots att det är kompishockey så var han den enda som tränade issimning och kom hem med sprucken läpp.... Fet-Arek dominerar totalt. Vi tränar inför kommande prov nu och förhoppningsvis gör vi succé nästa vecka för att sedan troligen bli äldsta polishund i tjänst... 11 åringen är som en unghund. High Five Arek!Må gott!

2011-02-18 @ 13:17:48
URL: http://arek.blogg.se/
Postat av: Bernermorsan

Härligt med ännu en komentar från Husse och Arek =)

Nästan som om du fortsätter blogga ;) Tror husse har lite svårt att slita sig. Vilket jag är tacksam för =)

Arek vilken hund!! Kanske pris som årets polishund på stora stockholms utställningen i år =)

2011-02-18 @ 14:28:57
URL: http://bernermorsan.blogspot.com/
Postat av: Monica & Tosca

High Five ! tillbaka AREK Du är ju bäst på alla sätt! Både som förmodligen den älsta tj-hund och Goaste å tuffaste hårboll.Lycka till på testet..

2011-02-18 @ 15:01:24
Postat av: Sanna

Roligt att läsa att Arek är vid så god vigör.Här hemma har vi något som kommer bli gigantiskt när det får muskler och kanske får delta i jakten på bus.2011-02-18 @ 16:01:28
URL: http://vackraweimaraner.blogspot.com
Postat av: erika

Klara han provet så ska jag ta komtakt med skk så han får sin bild i hundsport å en sjuhelvetes massa fina ord därtill.

så Husse du får medela hur det går.(ler)

2011-02-18 @ 17:20:28
Postat av: Lena

Ja du Husse, vad har vi för val annat än att kämpa vidare via kommentarsfältet. Det gläder mig och troligtvis många andra med ett livstecken från "The Zoo Family". Det vore väl överj*vligt om The Legend skulle behöva ta över? Fast i brist på bröd får man väl äta limpa....

Håller tummarna för er på provet!

Lev väl.

2011-02-18 @ 18:29:23
Postat av: Johan

Med en stor sorg och en tår i ögat inser jag att detta kan vara slutet för den bästa bloggen jag hittat. Familjen ZOOs äventyr har spritt stor glädje även de tyngsta dagarna och verkligen inspirerat mig.Stort tack för att Ni delat med er och låtit oss skratta med er!

2011-02-20 @ 16:22:53
Postat av: Sara

Tackar för underhållande blogg och hoppas du fortsätter skriva och förmedla det på ett eller annat sätt framöver!

//S

2011-02-20 @ 16:37:28
Postat av: Josefine

Om han klarar provet, kan vi inte ha en insamling för Arek? Typ 1 kr var=) Så skickar vi en medalj för lång och trogen tjänst? Det där med att skicka till tidningen var super bra, gör det=)

Bloggen kan leva vidare, genom Mattis, The Legend,Sönerna i familjen zoo, alla som läser husses rapporter, buset som husse har fångat, husses kollegor. Ja egentligen finns det ju hur många som helst som kan fortsätta! T.o.m kråkan från inlägget i sommras kan få forsätta blogga!

2011-02-21 @ 07:05:09
Postat av: LundVer

men asså hallå och lite till :0)1. Husse har helt missförstått det här med diktatur. Denna bloggen styrs snarare av en demokrati där husses egna vilja är av smärre betydelse ;0)2. Ska bloggen upphöra för att Arek går i pension så torde den i första hand inte upphöra förrän i mars och nu efter vad husse meddelat inte upphöra förrän om ett år. Så det är enbart att sätta sig bakom tangentbordet igen husse.3. Skyller husse på att tangentbordet är trasigt så har ett antal tjänstvilliga redan meddelat att de kan råda bot på detta.4. Påvisar husse tidsbrist så är detta enbart ett kortvarigt stadium. Statistiken ger att husse inom det snaraste kommer ha en sådan träningsvärk att han inte kommer kunna medverka i aktiviteter där rörlighet krävs annat i fingerspetsarna. Tid för bloggande kommer det alltså finnas mängder av.5. Tror husse att han kan undkomma sina läsare genom att han sitter på andra sidan skärmen långt där uppe i mörkaste norrland aka Stockholm så tror han fel. Kommentarerna visar att husse är en känd figur för en del av sina läsare och dessa är mer än troligen beredda att göra husses vardag lite extra kämpig fram tills dess att han böjer sig för övermakten (läsarna alltså) och sätter sig vid tangentbordet och börjar plita igen.6. Vågar husse ändock stå upp för dessa bekanta läsare så vill jag bara informera husse om att alla kan köpas. Inklusive hans närmaste.. Jag tänker i detta fallet mest på Mattis och Arek. Mattis sätter säkerligen gärna husse vid tangentbordet om vi samlar ihop till en spaweekend eller något annat trevligt åt henne medan Arek som husse lärt upp så bra tjänstvilligt skulle vakta honom så att han inte smiter undan mot en ölburk eller två ;0)Så med detta sagt meddelar jag husse härmed att han inte har något som helst val - sätt igång och blogga nu med dig.Vi vill fortsätta läsa om familjen Zoo's äventyr och husses strapatser. Vi förstår att det djupa vintermörkret som råder där uppe i kallaste norrland (var där i fredags = trodde jag skulle dö av kylan) har gjort husse lite deppig och att han därför behöver en bloggpaus. Det respekterar vi. Men att bloggen upphör? HA! Glöm det grabben./Nena med familj (oh ja just det, din blogg är bara bäst)

2011-02-22 @ 11:02:51
Postat av: Sanna

Nena är onekligen en uppenbarelse av sanningar :0)Sedan är ju klart att Husse måste fortsätta berätta hur man hanterar morrande Germanska urhundar. Vi har fått hem en sådan så nu vill jag ha tips! Det räcker liksom med ett trasigt muskelfäste...Kom igen nu Husse!

2011-02-22 @ 20:07:27
URL: http://vackraweimaraner.blogspot.com
Postat av: Josefine

Huvudet på spiken Nena=) Desutom kommer vi inte ge upp utan vi kommer fortsätta skriva kommentarer till dig husse;)

Finns det ingen annan här inne som kan dela med sig av en rolig historia om Husse eller från sitt eget liv, under tiden vi väntar?

2011-02-24 @ 11:46:15
Postat av: Annika

Vi får helt enkelt vädja till The legend att fortsätta informera oss om Husses framfart i rinken... Man kan ju undra hur bra det går när vi aldrig får veta något ;)

För övrigt kan jag bara hålla med Nena

2011-02-25 @ 12:52:54
Postat av: Husse o Arek

Ha! Ha! Ha! Ni kämpar på i kommentarsfälten... Tror inte ni kan få The Legend att skriva mer här eftersom han vet att bloggen är nedlagd. Kan väl meddela att Arek har påbörjat, och nästan avslutat, årets prov för att få fortsätta vara polishund ett år till. Han har bara ett par småsaker kvar... Han var lika olydig som alla andra år, men dominerade ändå stort... Vad gäller Husses vara eller icke vara hundförare så står beslutet att ej ta någon hund kvar, men jag fortsätter med Arek så länge han orkar med. Han är ju bara 11 år... Även hockeyn går kanon. Husses formkurva är kraftigt stigande och sonens betyg över Husses insats på isen är likaså..Må gott!Husse

2011-02-26 @ 22:42:17
URL: http://arek.blogg.se/
Postat av: Bernermorsan

Underbart med ett livstecken från er =)

Väntar med spänning på nästa komentar.

2011-02-27 @ 17:17:30
Postat av: erika

inser att detta kapittel är nästan avslutat, så nu ska jag läsa om bloggen, det fins en massa goa skratt som kan gå i repris, visserligen har jag boken men bloggen är ju orginalet. Ett avsnitt varannan dag, undra hur lång tid det tar.

Lev väl fam ZOO

2011-02-27 @ 21:28:50
Postat av: Mattis

Hallååå....är vi gifta, bor i samma hus, på samma planet ??? Husses formkurva kanon ha ha ha ha ! Det var det roligaste jag läst på länge....jag hade ett VRAK i sängen i natt efter den senaste hockey-träningen...ha ha ha form kurva kanon ha ha ha !!!

Mattis

2011-02-28 @ 09:53:39
Postat av: Roger

Detta måste betyda att bloggen lever ett år till, eller hur :-)

2011-02-28 @ 19:35:33
Postat av: Josefine

Japp vi kämpar o kämpar=) Kommer aldrig ge oss;)

Lova att tala om när han går igenom, grattis till detta i alla fall=)Way to go Arek, duktig hund=)

2011-03-01 @ 10:49:34
Postat av: Majsan

Bernermorsans idé om Årets Polishund är ju ett givet måste om det visar sig att Arek fortsätter sitt värv som Polisens äldsta aktiva polishund.Sedan kändes det lite tröstande att se att det är lite liv här inne iaf.

2011-03-04 @ 14:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback