KOMMER JAG NÅNSIN UR BLOGGANDET???

Helvete vad envisa ni är!!! Har försökt döda bloggen genom att tysta ned den. Gick skitbra i början men på något j-vla sätt tog NI över bloggandet i kommentarsrutorna. Försökte ändå ignorera allt men då fick mattis frispel och krävde att Husse tog sitt ansvar och berättade hur verksamheten fortlöper. Och då i skrivform. När jag sedan fick höra att någon gav förslag på att spela flipper med någon reklamknapp i min sketna blogg - ja då började jag faktiskt tycka lite synd om er... För kännedom har jag ingen reklamintäkt så har ni fått Touretts Syndrom och knappat som besatta på någon reklamknapp så har ni  tyvärr inte gynnat Husse o Arek....

Har även förstått att Thel Legend tagit över lite och agerat dirigent. Att han mässat om att han vunnit mot Husse igen och då i hockey-bockeyn. Det stämmer i och för sig att hans lag vann men låt mig till en början ge följande ursäkter till mitt försvar:
Husses gamla skridskor är sjukt snabba. Nu är dom tyvärr nedslipade och skenorna lika smala som sytråd. Det gör att Husses spelstil ( snabba svängar, explosiva ryck och stopp samt blixtsnabba genomåkningar) drabbats rejält. Husse ramlar i stället för att jubla och det fick till följd att jag var tvungen att skaffa nya tillbehör för fötterna.
Sagt och gjort. Kalla Anka på sportaffären fick förtroendet att slipa mina mästarskridskor. Han tackade ja och gjorde förmodligen sin premiärslipning. Miffot ombads göra skrillorna snabba men i stället gick det inte att svänga eller bromsa. Nytt försök hos den lokala skomakaren. Han brukar göra ett mycket bra jobb, men måste ha lejt bort det till en ointresserad datanörd. När Husse ånyo gled ut för sitt glamourösa spel så var skenorna rundslipade. Husse sprattlade ut på isen och målet för kvällen fick bli att försöka nå fram till sargen utan att ramla och slå ihjäl sig.... Fuck!
För att återgå till The Legend. Den pajasen är ju född med matjord i fickorna och tur som en tok. När han så står längst bak, hållandes i sitt eget mål och febrilt försöker hålla balansen så anländer ju typ motståndarna. The Legend sprattlar till i sin iver att hålla balansen och vevar med balansstickan (klubban) och har sån jävla tur att han träffar bollen med sin skenande klubba. Bollen blir till en perfekt pass till en lagkamrat som ej orkat ta sig ned i försvarszonen och sjäääääälvklart gör det lata aset mål...... The Legend ser det som en välriktad assist medans jag ser det som ren och skär jävla tur....
Det han inte nämnt är att han blev så sjukt uppsnurrad i slutet av matchen. The Legend stod kobent och höll sig i klubban när Husse kom ensam mot honom. Husse viker vänster och The Legend viker med. The Legend hinner bara observera hur Husse sedan viker höger och medans The Legend försöker laga sin nu uttänjda korsband så sätter Husse upp matchbollen i krysset..... High Five!!!
Men om sanningen ska fram så kanske det går lite tyngre med hockeykarriären i år. Ett tydligt tecken på detta är när mattis varit med på matcherna och kollat. Hon brukar alltid berömma Husse, men i år är hon väldigt väldigt tyst om detta under bilfärderna hem. Vet att hon är för väluppfostrad för att säga att Husse suger, men hennes tystnad är talande nog.... Ger dock aldrig upp - vet att det kommer att lossna.
Den riktiga verksamheten då? Jo vi jobbar på. Stackars Arek måste ju kämpa på eftersom Husse verkar helt jävla oduglig på att träna upp en ny vovve. Han gör det bra, men man märker att han nu är riktigt gammal. Spårjobben börjar gå riktigt tungt, men till och från slår han till och gör det bra. Bland annat fick vi åka och leta efter en kvinna som ville ta livet av sig. Hon hade gjort sig illa och därefter lämnat sin bostad i okänd riktning. Vi kom dit två timmar efter att hon dragit iväg och då hade poliserna där letat en bra stund. Arek fick leta spår vid husets dörr och for direkt iväg i ett spår. Geten fortsatte i god fart över ängar och hästhagar innan vi kom fram till en sjö. Då böjade hårbollen vinda och vädra med sin fina nos. Jag tände lampan i det kolsvarta mörkret men såg f-n ingenting. Arek drog vidare med hög nos och då ut från hästhagen och vidare över en väg och in på ett skogsupplag. Här skäller Arek till och då jag tänder lampan så ser jag en filt på marken. Berömmer Arek och hoppas på att han skall spåra vidare i jakten på kvinnan.
Arek tycker filten är fin så han biter den. Husse skäller och mongot biter en gång till. Då ser den utvecklingsstörda hundföraren att Arek gör allt i sin makt för att visa sin herre att det inte är en filt utan en människa som ligger på marken.... Filten visade sig vara täcke för den medvetslösa kvinnan som nu legat i kylan ett par timmar..... Till sjukhuset det blev och då kanske med två små blåmärken som en liten bonus från den tandlösa spårmaskinen.... High Five Arek!
Under vår jakt på framgång så var vi även i ett villaområde för att jaga en biltjuv. Satt i bilen då det kom en stor hund lös ur buskarna vid våran bil. Såg att hunden även hade 4-5 valpar med sig som sprang lösa. Tänkte att det var en oansvarig ägare som rastade sina hundar varvid jag gick ur för att försöka fånga in dom lösspringande hundarna. Den stora hunden blev skitarg och studsade liksom när den såg mig. Valparna var rätt lugna o jag tänkte att det var tiken som skyddade sina ungar. Tände lampan på ett avstånd av ca 10 meter och såg då att villaområdet inte var besökt av hundar utan av VILDSVIN. Suggan var as-arg och gjrode krumpsprång mot den flyende Husse..... Helvete vad snabbt jag kom in i bilen. Trodde inte grisjävlarna var så oskygga men man lär sig något nytt varje dag....
Eftersom fettohunden inte behöver tränas längre så har ju Husse haft rätt gott om fritid. Bestämde mig därför för att ge magrutorna en chans inför Thailandsresan. Skaffade ett riktigt träningsprogram och drog till gymet mer motiverad än någonsin. Nu jävlar skulle Biceps, Triceps, rygg, mage och axlar framhävas innan Husse skulle vandra runt i ett par veckor på stränderna i Thailand. Husse dock förnedrad och retad av sina kamrater. Man tyckte det var roligt att Husse var där och undrade när han skulle börja lägga på tyngder..... Fan va taskigt sagt va? Gäller ju att börja lugnt så att man inte gör sig illa typ!
Ska inte ge upp muskeldrömmarna utan ska verkligen kämpa på....
Har förresten fått en ny hund! Hon är så klart en schäfer, 3.5 år och med mycket trevliga motorer.... Ska lägga in ett foto vid tillfälle och berätta mer om arvtagerskan....
Må gott!
Husse

Kommentarer
Postat av: bernermorsan

Härligt med ett nytt inägg ordningen återställd- Hoppas du hittat din nya kompanjon.

Postat av: apan

sådärja! äntligen!

2010-11-20 @ 10:36:36
Postat av: Lisa

Åååh välkommen tillbaka!!! Har saknat dit obeskrivligt mycket :D Du får inte sluta!

2010-11-20 @ 10:51:29
Postat av: Lena

Love you! Saknar ord och är nästan rörd till tårar över detta livstecken, hihihi...Fast du vet vad jag tycker om sport, dvs livsfarligt. Men jag kan ju i och för sig förstå lockelsen i att täppa till The Legend emellanåt. För det är väl så det ligger till? På riktigt? IRL? Eller?Lev in i h-e väl!!!

2010-11-20 @ 12:45:33
Postat av: Krister

Fan va bra poliser ni är!!!

2010-11-20 @ 13:31:32
Postat av: Magnus, Alma o Aqua

Åh du är tillbaka.

En sak som du med är bra på är att fika. En fika på måndag kanske. Passerar stora staden vid lunchtid.

2010-11-20 @ 15:38:20
Postat av: Helén

Jippiiiii! Ordningen är återställd :) Äntligen kan man sova på nätterna igen, utan att behöva vrida och vända sig i oroliga funderingar på om Husse tänker återuppta bloggandet, eller lämna oss alla i kvalfyllda undringar över hur livet i Familjen Zoo fortskrider.Tack till Mattis som bidrog till det fortsatta bloggandet! Keep up the good work ;)

2010-11-20 @ 16:25:42
Postat av: Annica

Äntligen! Härligt med underhållande läsning, nu är jag smått nyfiken på den nya tiken, hoppas hon håller måttet, för jag tror inte husse är värdeslös, det är svårt att hitta bra material/ämne.

2010-11-20 @ 16:39:38
Postat av: Annika

Vi ger aldrig upp ;)!!

2010-11-20 @ 21:15:24
Postat av: Jenny

Äntligen, du skulle se till att få betalt för alla som varit inne och kollat efter livstecken. Hörde av Mattis att du tillkallat den gamle guden Ove Rytter i din dröm om magrutor. En tips och trix-bok med instruktioner för folk i medelåldern! Lycka till (fniss). Gubbvarning! Hoppas att det går bra med nya arvtagerskan och att du inte lägger ner skrivandet här, det finns datorer i Thailand oxå och nån gång måste du väl vila mellan vattenskotrandet och elefantridningarna.

2010-11-20 @ 21:26:14
Postat av: Monica & Tosca

Härligt att ni är tillbaka!!! Helgen räddad.Lycka till med arvtagerskan,Arek visa hur en polishund jobbar,då lever bloggen nog vidare Tack mattis

2010-11-20 @ 21:42:28
Postat av: Zingo

Jippi! Du är tillbaka! Jag och matte har ju varit oroliga för att nåt hänt dig/er! Inte skrämmas så, det är fuuult!

Arekt är sååå imponerande, vilken hjälte!

Okej, du husse är väl ganska okej också verkar det, lite aggressions-issues ibland kanske? =oP

Fast, ett besök hos optikern kanske vore en idé...förväxla vildsvin med hund? skrattar fangsen av mig

2010-11-20 @ 22:29:25
Postat av: Ninnie

Tack snälla, nu börjar abstinensen ge vika!Lycka till med nya vovvan så att Arek får gå i en välförtjänt pension.

2010-11-20 @ 22:38:32
Postat av: Sorken

Som svar på din fråga i rubriken. NEJ!

2010-11-20 @ 22:42:07
Postat av: Josefine

Wiiiii Välkommen tillbaka Husse och Arek!Super stort tack till Mattis, du förtjänare massa blommor!Tur att du han se vilsvinen först, inte kul att snubbla över en sugga med kultingar, livsfarligt.Ni är grymma och forsätt blogga!

2010-11-21 @ 16:30:40
Postat av: Sanna

Sedär ja! Då var ordningen återställd. Eller nja,lite ordning är återställd. I dethär huset har det också myglat sig in en sådan där germansk varg. Men det blir nog ordning på den också...

2010-11-21 @ 23:24:23
URL: http://vackraweimaraner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback