HEMMA ELLER BORTA!!!

Det har väl inte undgått någon att familjen zoo dragit till andra sidan världen för att njuta av livets förmåner. Under den tiden har The Legend så smått tagit över min blogg (till min stora gläjde) och tydligt förklarat hur bra hårbollen Arek har det under hans vårdnad... Inget gör mig gladare!!! Ska bli roligt att följa The Legends vedermödor när tyskhunden drabbas av sina ADHD anfall, får jalla-mage, behöver klippa klorna eller helt enkelt bara ta sig ett bad...

 

Det är ju bara en promille av allt som dyker upp när det gäller vårdnaden av ett djur med en hjärna lika stor som en snusdosa. Skulle faktiskt vara riktigt roligt att följa ett inslag på You Tube där The Legend behöver lämna in fyrbeningen för en undersökning på djursjukhuset. Inslaget kan ju börja med hur The Legend kollar upp sitt försäkringsskydd och sedan avslutas med The Legends egna rehabilitering efter uppkomna skador...

 

För att ni inte bara skall tro att Husse är avundsjuk och besviken på sin teamkompis på grund av att han tytt sig till en ny husse - så skall jag ge några exempel på hur det är här:

 

1  Vädret. Varje dag 30 grader varmt i luft och vatten.

2  Vattenskoter. 200 kronor för 2 timmars körning.

3  Elefantridning. På stranden varje kväll vid solnedgång.

4  Middag för 5 personer inkl. dricka. Ca 200 kr. Inga krav på disk, bortplockning utan bara rapa och gå därifrån.

5  Uppträdanden. Varje kväll vid 21.00. Glad sång och god dricka.

6  Shopping. Beroende på lyckan av prutningen så får du en tröja eller shorts för typ 30 kronor.

7  Öl eller 50 cl läsk. 4 kr.

8  Helkroppsmassage (laglig sådan) för 60 kr.

 

Jag kan räkna upp 100 punkter till men jag tror ni fattar. Lägg även då till att man här kan uppskatta en superstar som Husse. Att vara pingismästare kväll efter kväll har sina fördelar vill jag lova. Förutom klimatet, den goda maten och dom humana priserna så är ändå det som gör mig mest glad alla mail hemifrån. Det berättas om allt mellan 5-15 graders kyla, inställda träningar, bilar som vägrar starta och snö i massor... Varför skulle Husse vilja komma hem??? Skulle lätt stanna kvar och alla ekonomiska bidrag välkomnas.....

 

Har bara en frågeställning till nu. Varför har inte The Legend hört av sig om hur hockeyn gick i onsdags! Blev det månne förlust? Igen? He! He! He!

 

Må gått!

 

Husse - eller hans Thailändska namn - " Soom Yuang Lee" (idrottsdemonen)

 

 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Förstår att du trivs - I den är delen av världen är du ju både bitig och lång....Njut av det så länge du kan, vi ses och hörs när ni kommer hem. Hälsa resten av ligan.

2010-12-10 @ 12:21:07
Postat av: Sorken

Hade mer än gärna skickat ett ekonomisktbidrag. Men då hade husse blivit kvar i paradiset. Det går ju självklart inte för sig eftersom stora staden då är helt utlämnad till bovar och banditer.

Eller så är det mycket roligare att läsa om när han och hårbollarna snubblar runt i mörkret.

2010-12-10 @ 16:22:29
Postat av: Coach

Hockeyn gick bra. Vad det gäller The Legend fastnade han nog i morgonrastningen av tysken, han dök aldrig upp!?!

2010-12-10 @ 16:28:44
Postat av: Monica & Tosca

Låter underbart skönt ,(men ni längtar nog hem till Arek) intressant om det skulle uppstå veterenär besök för legend hi hi .

2010-12-10 @ 17:41:51
Postat av: Lena

Vill ju att ni ska komma hem igen och kommer därför att lämna nada i ekonomiskt bidrag! Vi, TL och Arek behöver er! De två sistnämnda kan bara inte med att erkänna att så är fallet!

Lev väl.

2010-12-10 @ 18:12:11
Postat av: Anonym

4 spänn för en öl.. Måste ju innebära att du blir får tillräckligt för under tian:-)

2010-12-10 @ 19:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback