HALLÅ!!! - ÄN HAR VI KONTRAKT...

Vi har ju fortfarande kontrakt inom hundtjänsten jag och min gode hårboll Arek. Vi jobbar hårt och kommer att ge max sista månaderna för att om möjligt öka gripandestatistiken, hjälpa nödställda och på så sätt göra ett gott intryck ända fram till finalen. Trodde jag i alla fall. Geten verkar ju ta detta med en nypa salt eller vad sägs om följande lilla episod där han verkar ha tagit time-out från allt som heter "bett o försvarsetikett".

Sent på kvällen! Dörrklockan ringer och så även två rätt kraftiga knytnävslag mot dörrkarmen. Familjen zoo invaggad i trygghet, nedförpassade så djupt det bara gick i soffan och då med tron om att Arek och Jamaren skyddar oss mot tänkbara faror....

Trots dom fyrbenta mördarmaskinernas skalskydd så skiter nästan Husse på sig när ljudvallen sprängs efter dörrknackningarna. Drar långkalsonernas midja så långt det bara går upp mot huvudet och kräver att mattis skall öppna eftersom hon är mer fysisk och skräckinjagande än den lilla hundföraren. Mattis vandrar mot dörren och som en back-up kommer Arek flygandes genom rummet med skall och svansen rakt upp. Puh! Va skönt att han tar sin vaktroll på allvar hinner jag tänka samtidigt som jag så smått börjar att slappna av igen.

Arek i full fart ut mot hallen och samtidigt som mattis öppnar dörren för att konfrontera det hotfulla så har även Arek nått fram till det han sökte.... Arek stoppar ned nosen i väskan som hänger i hallen. Tar upp lilla gosedjuret som föreställer en virkad kanin. Morrar hotfullt och vänder sedan åter in i vardagsrummet för att där lägga sig på golvet nedanför Husse..... Men va f-n! Trodde han skulle vakta oss, men det visade sig att han mest var orolig för att besökarna skulle sno hans gosedjur.....

Som tur var så var det bara grannen som dykt upp för att om möjligt få låna familjen zoo´s släp....

Arek! Se nu för f-n till att fullfölja ditt kontrakt gällande att skydda och ställa tillrätta. Allt det som ingår i polisförordningen. Om inte så måste jag ju skaffa larm...

Har nu gjort grundjobbet gällande boken. Skall sammanfatta och sedan kontakta ett förlag. Rapport kommer om hur det går...

Må gott!

Husse


Kommentarer
Postat av: Lotta

Visste väl att du inte skulle kunna låta bli att skriva, och det gläder mig!



Virkade kaninen ska man f ö vara rädd om, och Arek kanske inte är informerad om envarsgripande och dylika lagtexter? ;-)

Postat av: Ninnie

Två inlägg på fyra dagar... Hurra nu börjar abstinensen släppa!! Fortsätt gärna att skämma bort oss med fler redogörelser om Husses och Getens vardag blandat med lite smått och gott om familjen zoo´s "lugna" tillvaro. Måste ju ha något som lyser upp tillvaron i väntan på boken.

2009-10-19 @ 23:42:15
Postat av: Sanna

Nu kan man börja andas normalt. Bloggen lever!!!

2009-10-20 @ 13:09:10
URL: http://sannas-liv-leverne.blogspot.com
Postat av: Zarih

Man måste väl prioritera här i livet. För Geten är kramdjuret prio 1. Självklart! Skrattar ihjäl mig. Ser så fram emot magkrampen av all skratt när boken är i min hand.

2009-10-20 @ 19:05:05
Postat av: Majsan

Hurra! Livstecken. Och jag gillar skarpt att det där med boken går frammåt. Keep up the good work!

2009-10-20 @ 20:05:39
Postat av: Erika

Ingen ide att tända hoppet, det är nog bara dödsryckningar.

Nog har man väl hört om under, men låt mig betvivla, Husse vill nog bara se om vi är kvar här. Det var ju nån blogg-gala i tv hon som van hade ju 40000 besök i veckan, så vi är ju en ganska blygsam skara.

Men om alla värva en till denna blogg så blir det 1oo% fler, text fins det ju i massor.

Gubben i Arlandagaraget som stod på tvären är ju ett höjdainlägg

När Arek var magsjuk ett annat.

2009-10-20 @ 21:14:42
Postat av: Sorken

Jag hoppas att du inser att denna blog har gett folk ett beroende och att alla tankar på att sluta skriva skapar abstinens.



Du är med andra ord skyldig samhället och alla skattebetalande medborgare att fortsätta, efter denna lilla paus. Det har Socialstyrelsen, RPS och Kungen bestämt.

2009-10-21 @ 04:20:43
Postat av: Julia

skrattar så tårarna rinner

Arek vet vad som ska prioriteras! Mattis är en tuff kvinna, Husse klarar sig nog, men GOSEDJURET måste försvaras, gömmas och sättas i säkerhet för objudna gäster!



Vi håller tummar och tassar för att boken kommer snart!



Hälsningar

Julia å gänget

2009-10-21 @ 09:09:13
URL: http://hjulia.bloggplatsen.se
Postat av: Klimakteriekossan alias Lena

Balsam för själen! Husse har ännu en gång visat sig vara aningen inkonsekvent genom att hota med att lägga av och sedan belöna vårt tiggande med två inlägg på några dagar! Detta gör ju att vi nu troligen kommer att spränga minst 200-vallen på inlägg om Husse hotar att lägga av igen.



Jag vill också ha Boken. Men mest av allt vill jag att Husse bloggar vidare, det förgyller vardagen. Mina hundar vill också att Husse fortsätter för när vår egen träning inte går som beräknat kan vi ta det med ett leende.



Tack Husse!

2009-10-22 @ 10:40:14
Postat av: Erika

Men det behöver väl inte vara mer kompliserat än att du bränner den,

eller gör den till talbok, betydligt billigare än pappersbok, vinsten blir ju större.

Kram till Arek.

2009-10-28 @ 09:33:25
Postat av: Chister

Håller med alla andra om saknaden av inlägg och avslut på bloggen. Men sällar mig till dem som gärna köper ett eller ett par exemplar av boken.

"Keep up the good work"

2009-10-29 @ 15:09:06
Postat av: Anita

Håller ordagrannt med Klimakteriekossan alias Lenas inlägg! :-)

2009-11-03 @ 14:12:14
URL: http://www.pressan.se
Postat av: Ninnie

Hallåååååå! Husseeeee!!! Areeeeek!!!

Jag har abstinens.... Snälla fatta penn....ääähhh tangentbordet och skriv något så den går över!!

2009-11-03 @ 17:44:10
Postat av: Erika

Hallååååå Husse och Arek!!!!

Är det någon hemma?? DAX att sända ett livstecken,

2009-11-04 @ 16:09:41
Postat av: Majsan

Senaste bloggandet avslutades med "Rapport kommer om hur det går... "



Nu måste det väl vara dags för att rapportera lite ;o)och släng gärna med lite annat om er vardag då oxå. Ha det så gott

2009-11-05 @ 08:18:41
Postat av: Yåms

Tittar här flera ggr om dan... Kom igen husee! Eller låt Arek plita lite

2009-11-06 @ 09:45:14
Postat av: Agnes

Husse! Hur går det med boken?

2009-11-06 @ 18:38:51
URL: http://www.sedokan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback