HAR JAG HAFT SEMESTER?

Coman börjar släppa efter en veckas läger med tonåringarna. Det visade sig att man denna gång inte bara behövde svara på värdsliga funderingar, leta efter försvunnet gods, förmana, mästra, trösta, dämpa, höja eller bara mata asen. Näe! Nu har även testosteronet hos hanarna börjat att vakna till liv. Vad kunde då inte vara bättre än att arrangören förlagt ett till åldern lika gammalt flicklag i rummet intill. Även i detta rum sprudlade kroppens system vilket gjorde att fokus nu inte bara låg på att spela fotboll eller lyssna på farbröderna som kallades för tränare.... Att få en könsmogen tonårsatlet i säng enligt BRIS anvisningar för hur man uppfostrar barn visade sig vara allt annat än a peace of cake!

När dom väl kommit in och fått ned sina finniga nyllen i kudden så är man ju plötsligt kissnödig igen. Allt för att få lämna lokalen och om möjligt få korn på motsatsen till man. När elhalsbandet runt halsen på acnegrabbarna ånyo startats upp så kunde dom åter förpassas ned i bäddarna. Men vad f-n händer då? Jo då börjar SMS kavalkaden med alla signaler som det innebär. Ex på dessa är: Message from Yoda! Svara då för f-n! Riiiiing! Piiiip! Meddelandetonen skall tydligen vara på maxvolym oxå för annars verkar inte informationen nå fram till ungdomen.... Det tog ungefär ett dygn och ett antal säkringsbortfall i Husses huvud så var ordningen i alla fall acceptabel.....

Eftersom evenemanget var en fotbollscup så ingick ju även dessa delar. Även här tvingas man som ideel ungdomstränare käka valium för att om möjligt stå ut hela veckan. Att se dessa pubertetsslynglar spela boll är som att läsa av ett EKG test. Upp och ned! Ned och upp! Ena stunden bjuder dom på otroliga insatser i form av kamp, inställning och fotarbete. Nästa match är det som att man ställt ut en lobotomerad figur på ca 170 cm. Förvirringen i ansiktsutrycken samt helt snedfördelad kordinationsförmåga gör att tränarens utmaning blir enorm. Hur får du tonåringen att genomföra sitt max vid flera tillfällen i rad? Löser vi detta så är vi snart vinnare....

Tog med mig en bok för att vid lugnare tillfällen njuta av lite läsning. Total läsning: 0 sidor. Här fanns inga lugna stunder. Här skulle man valla runt grabbarna till fotboll, disco, bad och även lite Laserdome. Hur kunde jag tro att jag skulle hinna läsa?

The Legend var ju med även han. Vi delar ju på tränarsysslan och jag gissar att han är lika slut som jag. Under veckan inbjöds det till ledarmatch i fotboll. Samtliga ledare delas in i lag och sedan är turneringen igång. Självklart var det tävling mellan mig och The Legend och han började ju direkt på matchdagen med sina ursäkter.  Låtsades ha ont i halsen och hade så hela dagen. Ända fram tills vi fick reda på att matcherna blivit inställda på grund av regn. Då plötsligt var Legenden frisk igen.... Hmmm! Tror han vet att han skulle fått pisk igen....He! He! He!

Pajasen Arek har ju varit med även han. Temat för hans vecka verkar ha varit att leta saker. Skulle jag ha tagit med mig allt skit han hittat gömt i buskar och skog så hade jag fått köpa en takbox. Mr Snifferdog har under veckan hämtat med sig ett antal ölburkar, ett par kalsonger, ett cykelstyre, en fotboll, en tennisboll, ett begravningsmonument, ett handtag samt ett metspö. Han har även uppfört sig som en elefant som sett en mus och då i samband med att han skulle bo med mattis i en öde skogsstuga. Geten vägrade hoppa ur bilen och fick under tre dagar dras ut med kopplet. Han vägrade rastas utan sprang direkt åter mot bilen..... Här strömmen även gick i huset så fick lilla mattis nog och bytte plats med Husse. Nu fick Husse åka till ödehuset för första gången och det i spöregn och åska. Husets el hade slagits ut så här fanns ta mig f-n inte ett skit att göra förutom att stirra rakt ut i mörkret. Arek då? Inga problem! Nu när Husse var där så kastade han sig ut ur bilen, skällde glatt och sprang på promenad.... När vi kom tillbaka från promenaden så stod vad jag först trodde var Liemannen och väntade på oss, men det visade sig vara ortens lokala vaktmästare som försökte bringa ordning på översvämningarna.

Han såg så djävla otäck ut att jag dubbelkollade att jag låst dörren innan jag la mig för att sova... Skönt att sova ut i en skön säng i alla fall. Kl 04.00 stod Schakalen och pussade sin Husse i ansiktet. Nu tyckte Arek det var dags att gå upp! Ahhhh vad jag hatar honom när han är så där pigg......

Sammanfattar veckan så här:
Resan upp mycket bra! God mat och fika längs vägen!
Första natten tropisk hetta, lite syre samt hyperaktiva tonåringar!
Nej! Gör inte det! Nej! Du får inte göra det! Va! Nej! Du får inte göra det! Jag vet inte! ( Konversation med tonåring)
Monsunregn!
Översexuell hund!
..... Äh! Va f-n! Finns hur mycket skit att skriva som helst, men jag nöjer mig med att säga att vi åker nästa år igen...

Nu är semestern slut och vi börjar jobba på måndag. I kväll var vi ute för att kontrollera hur vi låg till med spårningen. Geten spårade grymt bra så nu ser även Husse fram emot att ta sig an banditerna i Stora Staden.

Må gott!

Husse

Kommentarer
Postat av: Julia

Låter som om ni hade en härlig semester. Jag har dock ett tipps till er nästa. Varför inte lägga in semestern så att Husse får en vecka ledigt efter "hellweek"



Hälsningar/Julia

Postat av: Monica

Skönt att komma tillbaka till jobbet och vilan förstår jag,men efter en sådan semester skulle man nog behöva några dagar på psyket först.Valium är väl att beteckna som barnmedicin nu för tiden.

2009-07-12 @ 15:58:35
Postat av: Sanna

GAH! Som vanligt ligger man dubbelvikt och med skrattårar i ögonen när man läser om husses och Areks bravader. Keep up the good work!

2009-07-12 @ 20:53:54
URL: http://sannas-liv-leverne.blogspot.com
Postat av: Christian

Grymt kul läsning! Tack för en bra blogg! Ni gör ett toppenjobb!

2009-07-13 @ 10:18:12
Postat av: Ola S

Nog för att du alltid skriver bra, men nu under din semester har du verkligen varit bättre :)



Btw.. jag har min semester kvar till det fina vädret börjar ;)

2009-07-14 @ 10:10:43
Postat av: Zarih

Med andra ord har ni haft en toppenvecka! Jag garvar ihjäl mig alltså.

2009-07-16 @ 22:22:43
URL: http://dunderbus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback