" SPIKEN "

Jaha! Då har man fått ett nytt smeknamn då! Har ju varit ledig hela helgen och då ägnat den helt och hållet åt fotboll. Vallat runt dom mänskliga arvtagarna i hela länet och skördat vinst efter vinst i den ädla sporten "sparka boll". Att man inte blivit förkyld är väl mer ett under än något annat eftersom det ena sekundan var orkan, nästa värmebölja för att strax därefter få njuta av ett monsunregn. Kläder av! Kläder på! Uppförde mig ett tag som om jag hamnat i värsta klimakteriekrisen.....

När så det äntligen var dags att få börja jobba igen så var ju adrenalinpåslaget redan högt när färden gick mot arbetspasset. Åkte dit tidigare för att hämta den fina polisbilen. Planen var att åka upp och socialisera med dom andra poliserna i stället för att umgås med vägglössen på den plats där Husse får hämta sin bil. Var i så god tid att jag till och med hann tvätta bilen ren. Innan såg det ut som en Safari-jeep från Afrikanska savannen och detta efter Jamarens alla små tigerspår över bilen. Tror f-n hon väntar tills det blivit dagg - därefter går hon ut i grus och sand för att sedan vandra rakt över hela jävla bilen.... Nu stod dock bilen där ren och fin i garaget när Husse och Arek drog iväg mot Stora Staden.

Vi hann inte mer än ut förräns polisradion ropade ut att man jagade tjuvar över stock och sten och att den vilda jakten gick mot Husses domäner. Jaktinstinkten vaknade genast till liv och efter en bättre jakt med lämpliga ingredienser så bestämde sig farbror blå för att använda spikmatta. Tjuvarna fattade galoppen och gav upp innan spikmattan fått visa vad den kunde. Som små arbetsmyror välde alla poliser ut från sina bilar för att få gripa någon del av dom banditer som försökt fly. Även Husse!!!! Den bandit som Husse skulle brotta ned och mästra visade sig väga typ 120 kg. Som tur var va han hjälpsam och lade sig ned. Han var dock så djävla stor att när jag skulle brotta upp armarna så var det som att jag satt mig i en tresitts-soffa. Tog ett djävla tag innan jag hittade stockarna som var hans armar och då dök ju nästa problem upp. Handbojorna! Hans armar gick ju för f-n inte runt till baksidan. Jag bände - han hjälpte till - men det var ett förbannat slit ändå. Vi småsnackade lite under tiden eftersom det tog en djälva tid att kränga armar som var stora som pytonormar. Jag berättade att "det enligt våldsföreskrifterna" ska gå medans han ville köra en mer human stil och i stället sätta ihop två par handbojor. Min teori vann till slut, men då var bojorna längst ut i sina jack och hade han rört sig en millimeter så hade man nog aldrig fått upp dom igen....

Kom på att det fanns risk för skrivjobb varvid jag kastade mig i bilen för att backa mig fri från allt ansvar. Det gick bra i ungefär 10 meter innan man hörde en "pfsch-ljud". Vände för att dra, men upptäckte att bilen gick som om jag körde på en åker fastän jag gled fram på plan asfalt. Gick ut för att titta och såg till min fasa vad pajas-husse lyckats med denna gång.... På platsen var det en busbil och typ 10 polisbilar, men det var bara en på platsen som precis kollat spikmattans funktion... AAAAAHHHH!!!! PUUUUNKKKAAA!!!!

Däcket såg ut som om det anfallits av en hel klan igelkottar.... Ska inte berätta om alla tillrop som Arek och jag fick höra (varför varnade han mig inte förresten? Han sitter ju för f-n där bak och måste ju bara ha sett vad som var på väg att ske)

Under de två timmar jag satt och väntade på ett reservdäck så hade jag väl besök av 10 hånfulla polispatruller, ett antal obehagliga samtal samt 10 000 svennebanan resenärer som nästan höll på att ramla ur sina bilar när dom passerade Husses trasiga bil....

Hämtade mig aldrig efter detta utan inkasserade 0 gripna under natten. Bestämde mig för att snabbt glömma nattens arbetspass, men smeknamnet "spiken" gäller nog leva kvar lite längre....

Suck!

Husse

Kommentarer
Postat av: Djingis

Punkan skulle du aldrig ha skrivit om.....den ska vi prata om många gånger under lång tid framöver...

(flin) Hörs Spiken!

2010-06-15 @ 16:00:29
Postat av: Carmen

Ändå imponerad att du är stark nog att offentliggöra det lilla "missödet". Kimbah och jag hade betalat mycket för att få bevittna det hela:-)

2010-06-15 @ 18:00:42
Postat av: Sanna

Ligger dubbelvikt över tangentbordet och skrattar så att tårarna hejdlöst rinner



Jag är ledsen men det där, det var hysteriskt underhållande!!! Tack snälla för att du ger mig så många skratt när jag sitter på jobbet och har tråkigt!

Postat av: Monica

Finns det inga tvångströjor kvar,kan va bra att ha till tungvikts kungarna...

2010-06-15 @ 22:48:29
Postat av: josefine

Husse du är bäst, helt otrolig! Hur lyckas du?

2010-06-16 @ 14:34:25
Postat av: Klimakteriekossan alias Lena

Tja, vad säger man? Den som gräver en grop åt andra...



Fast det var väl inte nödvändigt att bevisa sanningen så påtagligt, hehehehe!!!!



Lev väl

2010-06-16 @ 19:31:29
Postat av: -Milou-

Hahahaha! * vrider mig i skrattkramper *



Jag tycker Husse ska skaffa sig en webcam som sänder trådlöst live när han är ute och jobbar!



Tänk vad roligt det skulle vara att få se både Husse och Gammelgeten in action, och jag slår vad om att det skulle förlänga livet på tittarna med minst ett decennium, mtp att ett gott skratt förlänger livet... =)

2010-06-16 @ 23:42:30
URL: http://lappliisa.wordpress.com
Postat av: jessica

ha ha ha ha ha ha ha ha asg

2010-06-17 @ 07:55:34
Postat av: Lotta

Ja en webbkamera vilken god ide hahahaha

2010-06-17 @ 14:40:03
URL: http://www.metrobloggen.se/dexlines

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback