PROSIT!!!

Alltid är det något! Har man djur så har man aldrig tråkigt heter det va? Allt kan rulla på, men så plötsligt så har något hänt det lilla "barnet". När barnen var små och inte kunde artikulera sig utan i stället skrek så att trumhinnorna höll på att lossna - ja då visste man att det var något tok. Var dom inte hungriga, nedpissade eller trötta så var det typ bara att åka till vårdcentralen för ännu en kur antibiotika. Hundjäveln däremot gnäller ju aldrig utan ska "fixa" allting själv. Är han halt och lytt så syns det ju väldans tydligt. Har han ett sår så blir ju tungan som besatt i sin iver att tvätta fint osv.

Fet-Arek har lagt till ytterligare ett epitet på sitt visitkort i samband med skada och det är att han om möjligt blir ännu mer sur och butter. Den ludne började plötsligt tvätta sin ena tass såsom att han fått en nyfödd valp att ta hand om och då vaknar ju varningssignalerna direkt. Vargättlingen är ju inte direkt samarbetsvillig utan morrar, spottar och fräser så fort man ens viker ögat ned mot hans kära tass. Efter ett par dagars husmanssjukvård utan resultat så var det då dags att ånyo besöka våra vänner veterinärerna.

Vis av erfarenhet över hans osportsliga uppträdande så vägdes han bara in innan han ånyo förpassades ut i bilen i avvaktan på just sin tur. Detta för att min hårige vän är dålig på att ha ett kommunikativt förhållninssätt gentemot personalen... När det så är Areks tur att göra entré så är han som vanligt ståtlig och visar med all önskvärd tydlighet att har integritet och stolthet. Den som vill utmana ödet genom att pilla på honom skall oxå veta att det kommer att kosta i form av blod, svett och tårar....

Denna gång skulle han ju bara visa upp en tass så jag såg väl inga större problem just för dagen... FEL!!!

Bemötande av veterinär: Not so good! Arek gjorde utfall och veterinären såg något osäker ut. Önskade munkorg på.

Undersökning av hjärta och lungor: Mission failed. Arek morrade så att veterinären fick tinnitus efter att ha använt stetoskopet.

Undersökning av skadeområde: Katastrof. Här såg man tydligt vem som var chef i teamet. Hade Arek varit människa hade han nu varit misstänkt för våldsamt motstånd. Morrade, visade sina dåliga tänder och tandkött samt undanhöll sin tass konstant. Det krävdes tre personer för att undersöka tassjäveln och när fet-Arek började förstå att loppet var kört så bytte han taktik... Så fort veterinären böjde sig fram för att titta på tassen så nös min fina hund. Snoret flög genom gallerkorgen och vidare mot veterinärens ansikte.... Inte en gång, inte två gånger utan typ 20 gånger....

Veterinären dock uthållig och tuff vilket ju är en förutsättning för att klara av just hennes jobb. Efter färdigställd undersökning så skenade vildhösten ut genom lokalerna i sträckt koppel. Inte ett uns av lydnad under färden genom hundar och personal utan bara järnet framåt....

Inga större skador kunde dock konstateras vilket ju är det positiva man får ta med sig från denna dag....

Må gott!

Husse

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hehe Arek borde ta efter min Grås strategi - 38 kg glädjegalen weimaraner som försöker sätta sig i veterinärens knä. Vi behöver visserligen inte sätta på fyrbeningen munkorg men veterinären brukar se rätt glad och tacksam ut när vi släpar ut besten ur undersökningsrummet! :0)

Postat av: Monica

Skönt att det inte va alvarligt med tassen,

och att inte vet, ville ge dej medecin för noskvalster.Bra att du håller ställningen Arek.

2010-07-28 @ 19:38:04
Postat av: Lena

Hahahaha... Kommer hem från semestern och upptäcker att datorn pajat under tiden. Gubben fixar en lånedator och jag sätter mig ned för att i lugn o ro läsa ikapp Husse och familjen Zoo. Skrattar sen länge, länge... Tack för att ni gör så att jag kan glömma bort att hela min enda semestervecka är över. Ni borde skrivas ut på recept till de som lider av depp.



Lev väl.

2010-07-28 @ 22:28:59
Postat av: Annika

Han är helt fantastisk :)....

2010-07-29 @ 01:43:07
Postat av: Josefine

Go Arek! Det finns ingen som inte skall veta att man gör inte vad man vill med stadesnhjälte=) Skriv post it till dig själv när du hittar nästa hund att ni verkligen ska öva på att åka till veterinären;)

2010-08-03 @ 10:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback