TEKNISKA PROBLEM!

Nu har vi varit igång ett par dagar efter semstern och man kan väl inte säga att vi gjort någon drömstart direkt. Förstod redan på väg till första nattpasset att Husse med fyrbent hjälpreda inte skulle få rensa gatorna på södra sidan om Stora Staden. Näe! Lika säkert som att skatten dras på lönen lika tvärsäkert var det att chefen skulle placera den till bristningsgränsen laddade Husse på Norra sidan.... Mycket riktigt! Husse fick det så natursköna, men ej brottsbelastade område som kallas för Norra Norra helvetet....  Passet började dock bra och vi åkte på vårt första jobb typ 10 minuter efter att vi lämnat polisstationen... Misstanke om inbrott på ett stort inhägnat område. Arek grymt taggad när vi anlände och fanns det några tjuvar när vi kom så gäller dom ha flytt när dom hörde vargens glädjevrål över att han släppts fri....

Teamet fick med sig en vaktmästare för att låsa upp stängda grindar. Han var hundvan och kände ingen skräck över att behöva umgås med den tyska fyrbenta hårbollen och dennes Husse. Ju längre vi kom in på området och då utan att finna någon inkräktare, desto mer hyss började hårbollen hitta på. Han skapade sig små egna äventyr och började så smått att samla saker.... När jag efter en stund ser hur vaktmästaren vrider och vänder på sig i mörkret och då på jakt efter den enormt stora ficklampa han burit med sig så krävs det ingen hjärnkirurg för att lista ut var hans egendom tagit vägen....

En bra bit fram på området syns en upplyst haltande, men ack så lekfull hund skutta runt. I sitt vargliknande gap förvarar han sitt  "hittegods" och ju mer han springer runt, desto mer sprider han ficklampans ljus. När teateruppvisningen är klar, typ när Husse fått frispel över att Arek vägrar återlämna godset, så fortsätter söket.... Dock utan resultat!!!!

Därefter inte ett jävla jobb på hela natten. Husse inte tycker om norra sidan. Husse inte tycker om ett brottsfritt samhälle. Husse trött......

Pass nummer två och även det ett nattpass. Chefen plötsligt givmild och placerar teamet på södra sidan om Stora Staden.  Husse plötsligt glad och revanschsugen för gårdagens pass, men då grinar oturen oss ånyo i ansiktet. Areks bakre region, typ rövhålet, börjar ånyo konstra... Husse och Arek brottas, men till slut kan Husse konstatera att Getens analsäckar ånyo packat ihop.... Bara att gå hem från nattpasset och förbereda sig för ännu ett vänskapligt besök på djursjukhuset. Arek presenterar sig precis som vanligt när han ropas upp av veterinärassistenten. Kampskall och sedan försök till bett i brösthöjd. Efter sedvanlig diskussion mellan förare och hund så är ånyo Husse chef över ekipaget.

Veterinären mycket tuff, men Arek ännu tuffare. Geten vägrar låta sig undersökas i region syd och visar sig ha enormt bra knipmuskler i den ring som tillsluter avgasröret. Veterinären rutinerad och ordinerar "djup sömn". Samma assistent som Arek skrämde skiten ur vid förra besöket kliver in i rummet för att utföra sitt jobb. Hon verkar ha hamnat i chock sedan förra besöket och verkar inte ha någon minnesbild av att Arek försökte äta upp henne förra gången...

Hon presenterar sig och tar ett steg mot Arek. Arek presenterar sig och gör ett försök till anfall. Husse håller emot och Geten påbörjar då ett verbalt angrepp i kombination av att han uppvisar sina krokodiltänder.... Assistenten fortfarande i chock, men genomför på något overkligt sätt sitt uppdrag utan att sticka Husse i armen med sprutan....Därefter ser vi henne aldrig mer!

Veterinären besöker Arek ett par gånger, men är verkligen rutinerad. Läser av att Arek låtsassover och blir därför ej allvarligt anfallen utan hinner med lätthet undan. Efter försök nummer tre så orkar inte ens Arek göra motstånd eftersom hans ben inte bär honom..... Veterinären påbörjar bakchassijobbet med en stor portion humor. Trots att Arek är på en annan planet så lyckas han ändå hålla emot ringmuskeln på ett imponerande sätt..... Shit va han är jobbig!!!

Så nu går vi på en dubbel dos antibiotika och har alltså ej kunnat jobba......  Vilken start på höstsäsongen!!!! Eftersom Husse nu har tråkigt så kom Husse på att han nog kunde börja spela fotboll aktivt igen. Det var ju bara 4 år sedan Husse sprang runt och idkade mirakel. Tog därför med mig kroppen för att spela lite boll med ortens lokala A-lag. Eftersom oturen fortsätter grina Husse i ansiktet så var det väl ingen slump att dom just detta pass skulle köra konditionsträning.... När halva träningen gått så ångrade sig Husse rejält över att han valt just detta pass som comeback samt att han valde just pan-pizza som middag innan träningen.... När det var dags för tvåmålsspel så satt spyan uppe vid adamsäpplet och fotboll var just nu inte kul....

Inte blev det bättre av att en äcklig ungdom bjöd Husse på en skottfint. Husse såg framför sig hur han med fart täckte det inlägg som just skulle skjutas in. Grejen var att grabbjäveln lurades och istället vek bakåt med bollen. Nu hade Husse god fart framåt, men hjärnan sade till kroppen att ändå snabbt vända bakåt. Resultatet blev ett unikum om jag hade hållit på med gymnastik, men nu blev det istället en bättre vrickning av båda fotknölarna.... Detta när fötterna fortsatte framåt med god fart. Samtidigt hade ju överkroppen fått order av hjärnan att vända sig om för att ta bollen. Och vem säger emot hjärnan??

När alla delar synkats ihop igen så längtade jag grymt mycket efter spikmatta och hälsofil. Inte efter fotboll....

Må gott!

Husse


Kommentarer
Postat av: Draken

Där ser du....semester är överskattat....Allt e ju som vanligt!

2009-07-17 @ 22:18:04
Postat av: Ola S

Låter som en riktigt härlig uppstart efter semestern ;)



Typ välkommen tebax



:D

2009-07-17 @ 22:39:22
Postat av: Julia

Gapskrattar som vanligt. Arek är härlig och sörjer för att Husse och omgivningen inte har tåkigt. Duktig vovve.



Vilken tur att Husse inte stukade till anklarna mer. Kan inte nån (Mattis kanske?) påminna denne heroiske POLIS att han faktiskt inte är 25 år längre och borde kanske tänka till lite innan han huvudlöst kastar sig in i fotbollsäventyret för att återuppleva glansdagarna.



Hälsningar

Julia

Postat av: Veela

och så har jag suttit och letat bland alla hundekipage så att jag just kunde skicka er på massa roliga jobb och så är ni hemma & latar er???



fnys

2009-07-18 @ 09:20:39
URL: http://veela73.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag får skrattkramp i magen!!!

Jag kan inte bestämma mig för vem som är den störste komikern - Arek som försöker äta upp veterinären eller Husse som ska ut och spela fotboll!!! Krya på er båda två!!!!



Spikmattan regerar!!!

2009-07-18 @ 14:11:33
URL: http://sannas-liv-leverne.blogspot.com
Postat av: Anna

Ja Veela är nog bäst att ni håller ert löfte nu när husse och arek flitigt fortsatt blogga. Norra sidan plockas bara fram när han hotar med att sluta blogga. ;)

2009-07-18 @ 16:37:42
Postat av: The Legend

The Legend håller med.

The Legend vet också att Husse inte är 25 längre.

The Legend vet att det snart är en 4:a i början....

2009-07-18 @ 21:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback