EEEEENEEERGIIIII!!!!

Vet att det inte är vardagsmat, men här kommer en kort rapport från en inspirerad hund. Sommarens höjdpunkt var ju enligt hundkalendern just denna vecka 28. Den årliga sommarcupen hade denna gång förlagts till Borlänge. Har ju fina minnen därifrån eftersom det förra året erbjöds sol, bad, umgänge med fotbollsgrabbarna och framförallt väldigt mycket fotboll.....

Bonuspoäng till Husse som försett mig med stimulantia inför resan samt inför kommande tuffa höstuppdrag. Stimulantian har gjort att moa´s leder numera glider runt som på en unghunds. Känner stor energi och glöd att genomföra just dom moment som finns inlagda i min hundkalender. Husses kalender verkar innehålla en hel del annat, typ tjänsterelaterat, vilket inneburit att söndag-tisdag gick åt till en massa bullshit. Husse hade fixat spår i alla tänkbara miljöer, men då just dessa aktiviter ej fanns med i min agenda så satte jag in lite tonårstrots....

Husse inte helt nöjd med mina insatser i spårvärlden, men han får f-n skylla sig själv lite som pumpat mig full med ungdomslexiret. Husse inte helt nöjd med biverkningarna heller. Typ att jag är fett "horny" och försöker ordna en arvtagare själv... Husse skitgrinig när jag försöker penetrera spelare, ledare och allsköns föremål. He! He! He!

Fram till tisdagskvällen så var väl allt frid och fröjd kan man väl säga, men sen vände väl sig världen emot oss så det bara sjöng om det. Himlen öppnade sig och fällde ut en ocean av regn. Regnet höll i sig tamejf-n ända tills vi styrde kosan hemåt idag. Husses hundträningsagenda rann liksom ut i sanden och eftersom hundsim i vattenpöl ej ingick i förberedelserna så blev det en hel del promenader samt stillasittande i bil..... BOOOORIIIIINNNNG!!!

Annars kan jag väl säga att byn vi befann oss i bjöd på en och annan udda upplevelse. Bland annat så verkar kattjävlarna gå på amfetamin och allsköns dopningspreparat för helvete vad stöddiga dom var. Under en av våra regniga promenader så kom kamikazejamaren springandes mitt framför oss. Vidare i galopp ut i buskarna tills vi passerat. Väl vid passagen så visade det sig vara en återvändsgränd och team Arek/Husse fick vända tillbaka. Då var vi fast i fällan!

Kattjäveln tog sig ton. Ställde sig på den väg vi skulle gå tillbaka på och burrade upp sig som om den var nytumlad i tvättmaskinen. Husse skrattade, men jaguraren smög närmare och gjorde sig klar för anfall. Husse verkade tveka över min form gällande den genetiska hund och kattjakten. Husse tvingade mig att sitta kvar medans han hotfullt vandrade i riktning mot köttätaren. Jamaren inte det minsta intresserad av att låta sig skrämmas av den biaffraliknande hundförarens tvekande steg. Jamaren sjönk ihop och förberedde sig på att anfalla. Kände av medicinens biverkning och funderade på om det gick att göra valpar med jamaren..... Shit va förvirrande!

Avbröt mitt tänk av ett pipigt utrop från Husse. Efter att drömmen och biverkningarna av medicinen släppt så ser jag även hur Husse avbrutit sin tuffa stil och nu tagit upp en mindre sten som han kastade tjejkast med mot jaguraren. Även jamaren nu fundersam över huruvida det var en Husse eller en drag-qeen som kastat stenen så fann han det nu bäst att lämna arenan....

När vi klarat biffen och närmat oss tryggheten så dök nästa överraskning upp. Husse muttrade något om att pensionärsparet vi nu var på väg emot hade en synnerligen fet liten hund i kopplet. Då vi kom närmare tappade både Husse och jag hakan för pensionärsparet visade sig sakna hund och var i stället ute och rastade en minigris!!!!!

Ja herregud! Det som skulle bli en alldeles underbar vecka gled över till att bli värsta mardrömmen. Skulle gissa att ni även får en rapport från Husse så fort han har hämtat sig från äventyret....

See you!

Arek

Kommentarer
Postat av: Magnus

Härligt att du kommit iform igen.

Är du redo för att jaga ryska tjuvar över södertörn nu så bara säg till. Jag springer som tack för hjälpen från din husse.



Ha det gott så hörs vi



Magnus

2009-07-10 @ 21:03:16
Postat av: Anna

Ibland undrar man varför man inte använder katter i tjänst, de har ju en jävla dådkraft egentligen de små liven. Att fly ibland är bara spel för gallerierna, oftast slutar de ju springa till slut och då förvandlas den lilla rädda katten till en skräckinjagande tiger/puma/jaguar/diverse andra stora människoätande kattdjur.



Men visst är katter underbara! =D

2009-07-10 @ 22:15:19
Postat av: Zarih

You go tiger!

Postat av: erika

Ingen dum idee att fixa valpar själv, konstigt att Husse inte fattat det, En snygg, smart, polis-schäfer tik borde väl inte vara så svårt att hitta eller? Underbart att Du mår bättre nu. Som du säkerligen har fattat så gäller det att inte slita ut sig Du ska ju kunna njuta av pensionen i många år, så ta det lugnt.

2009-07-10 @ 23:36:24
Postat av: Sanna

Stabil insats som vanligt Arek!!

2009-07-10 @ 23:40:42
Postat av: Ninnie

Ligger över datorbordet och vrålar av skratt.



Jag gissade på att veterinären hade skrivit ut Metacam och ev. något glucosamin preparat åt Arek, men det är tydligen testosteron han får .... och vem vet, en korsning mellan Geten och ilsken katt kanske kan bli en bra ny arvtagare?

2009-07-11 @ 00:04:35
Postat av: Caroline

hahaha ligger dubbelt här o skrattar så tårarna sprutar.. hahaha vilket ställe ni kom till... hoppas ni har haft de bra me lite sol iallafall...

ha de toppen nu när ni är tillbax till stora staden o kan börja jobba =D



ha de /Caroline

2009-07-11 @ 00:52:51
Postat av: Julia

skrattar gott igen!

Akta dig för Jamarna. Inta sååå klyftigt att utmana dom och deras 18 mycket vassa klor.



Är du säker på att det inte är nån sorts hundviagra du har fått av misstag?!?



Kul att läsa att du är bra i lederna igen i alla fall och snart återgår till att jaga buset i den stora staden med Husse!



Ha det bra!

Julia

2009-07-11 @ 06:17:28
URL: http://hjulia.bloggagratis.se
Postat av: Yåms

Haha! Arek, du är bara underbar i dina beskrivningar av husse...

2009-07-11 @ 14:58:22
Postat av: Anna

På tal om tigrar, WWFs reklambanner om tigrar och att bli Tigerfadder. Slump? Eller smart marknadsföring?



Juckandet påminner mig om Bus, han var ju duktig på det beteendet den lille...

2009-07-11 @ 19:28:37
Postat av: Liselott

Hahahahahahahahaha, ser framför mig katten och den något tjejiga husse.

Jag bara döööööööör... Så rooooooligt!

2009-07-11 @ 23:52:06
URL: http://freewebs.com/winonasdiva

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback