RING! RING!

Fullt i bilen, laddade plånböcker och alla förväntansfulla över besöket i det nya köpcentrumet. Mini Husses plan var att titta på mobil, Husses plan att köpa sönder en sportaffär och vad övriga i bilen suktade efter var något osäkert. Förväntansfulla ansikten som tittade ut genom dom skitiga fönstren på den allt mer fallfärdiga Volvon. Väl på plats så syntes det verkligen hur nytt centrumet var eftersom allt glänste både på utsidan och insidan. Mini Husse och Husse drog in genom entrén med plånböckerna i varsin hand. Nu j--vlar skulle här spenderas.....

But what the f-ck!!! Ett sprillans nytt köpcentrum i tre våningsplan, men inte en enda vettig butik. Hela centret bestod av inredningsprylar, kök, möbler eller porslin. Lilla sambon verkade inte missnöjd, men av mini Husses blick så förstod vi att detta besök skulle bli både tråkigt och långvarigt.... När vi äntligen nått upp till våning tre och dom sista butikerna - ja då var Husses och mini Husse kroppshållning lika ståtlig som Ringaren i Notre Dame.... Så djävla tråkiga affärer! Inte en enda sport eller teknikpryl så långt ögat räckte.

När vi gick in i sista inredningsbutiken så var våra smileband på läpparna inte i uppåtgående riktning utan helt tvärt om.... Då plötsligt vände vindarna.... I butiken hade man en större uppsättning av äggklockor. Äggklockar alternativt timers med ringsignal. Har man haft tråkigt så lång tid så krävs inte mycket för att man ska bli lite busig... Ett samarbete inleddes mellan de två uttråkade typerna och då genom att äggklockorna placerades ut på lämpliga ställen i butiken. Samtliga klockor, och dom var många, ställdes in på tre minuter.

En mycket nöjd lill Husse var chef över projektet och hans hantlangare, Husse, minst lika road. Efter att alla ringklockar var utplacerade och apterade för att ringa inom tre minuter så lämnade två till synes oskyldiga typer butiken. Om än något rosiga i ansiket och med smilegroparna uppåtpekande.... He! He! He!

Inte moget, troligen inte roligt för dom som jobbar där, men GRYM underhållningt för oss....

P.s Har fått tips om en unghund som skall vara vidrig. Får uppgifterna på hunden under kvällen och ska om möjligt titta på honom i morgon. Håll tummarna!!!!

Må gott!

Husse

Kommentarer
Postat av: sannan

Man ska väl inte uppmuntra bus men det var faktiskt lite roligt :0)



Håller tummarna för vovven!

Postat av: Bus

Men jisses vilken orutin.

Kolla internet först så du vet vilka butiker som finns, det hade säkert Q1 gjort.

Fast din långnäsa roade som vanligt din trogna läsarskara.

2009-01-06 @ 16:08:53
Postat av: Jenny

hahaha



så rätt så...

oavsett att jag konstant blir äldre så kan jag inte låta bli att trycka på varje knapp som finns i en leksaksbutik.. så man hör alltid var jag är.. =)

2009-01-06 @ 19:33:57
URL: http://veela73.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag hade liksom Mattis förmodligen stormtrivts i köpcentret - ska ringa henne så jag får reda på vilket det var :o)

Hoppas att hunden verkligen är "grym" och kan bli potentiell arvtagare till Geten, det vore på tiden att du/ni hade lite flyt i era hundaffärer. När de är avklarade sen så återstår bara att byta upp dig från pundarbilen så har alla bitar fallit på plats. Sköt om dig och familjen - vi hörs

2009-01-06 @ 21:39:28
Postat av: Sosso, Ludde & Bonzo

hahahhaha... inget jag skulle komma på... men nåt som jag definitivt skulle garva ihjäl mej åt ;)

shit va kul å se butikspersonalens ansiktsuttryck.. hehe



Hoppas du överlevt både kylan och sjukdomen.. glömde ju skriva om det i förra kommentaren...

Den där kylan är ju inget att bry sej om..

Det finns ett ordspråk som lyder såhär;

Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.. ;)(fast det vet ju dom flesta, husse åxå gissar jag)



Ha de gott, och krya på dej (om du ännu inte e frisk, eller....??)

2009-01-06 @ 21:42:28
URL: http://sossoludde.dinstudio.se
Postat av: Irene

Ha ha ha ha

Får hålla med Bus, nya affärer kollas noga upp via internet innan man sätter sig i bilen och kör dit.

Jag håller tummarna om den nya hunden.....vilken den nu är i ordningen?

/ Irene

2009-01-07 @ 09:24:38
Postat av: Brandkvinnan

Hihi jag och min bror vred om en hel drös med sådana på IKEA en gång för länge sen. När den första började ringa så smet vi iväg :)

Man blir aldrig för gammal för bus!



Håller tummarna angående hunden.

MVH

Emelie

2009-01-07 @ 17:47:13
URL: http://brandkvinnan.blogg.se/
Postat av: Erika

Önskar Dig all lycka till om det blir en ny liten stjärna.

Massor med jobb, (ler) Den här gången får du bevisa att du kan plocka fram dom egenskaper du vill ha, Geten hjälper Dig säkert, han kan nog visa den unge hur man sätter tänderna i skinkor, Då gäller det för Husse att visa god min och berömma fast arschlet värker.

2009-01-07 @ 22:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback