VILKEN FIN HUND...

Sportlov i fjällen vecka nio innebär ju i stort sett att Stora Stadens invånare förflyttar sig ett antal mil norrut och där lever vidare i sin lilla skyddade värld. Sett till utrustning och vilka typer av bilar man färdas i så kan nog en hel del av turisterna anses tillhöra lite av överklassen. Har gäller bara Peak, Fred Perry, Porsche Cayenne och Audi Q7. Varmkorv med bröd är väl inte den rätt som konsumeras mest i dessa kretsar, men som sagt: Alla är välkomna!

Även min gode vän Arek fick sig en dos av överklassens cynism. Under en av familjen zoo´s vandringar i den av överklassens invaderade byn, så observerades en yngre förmåga som gled runt i sin lilla värld. Trots att Gammelgeten stretade framåt med bestämda steg i sträckt koppel så verkade ynglingen oberörd. Med sitt trasiga gap och mörka päls så måste ändå Geten ha varit så nära en varglook-alike man kan komma, men mini-bratzen ignorerade detta totalt. Snedbenan från dom finare delarna av Stora Staden vaggade sakta, men bestämt rakt i riktning mot Geten. När konfrontationen var nära förestående så bräkte ynglingen ur sig följande med släpande tal:

"Vilken fin hund! - Är det en Chiwawa?"

Som tur är så har ju Arek sådana stora hårtufsar i öronen så hann verkade inte ta in den förolämpning som hoppat ur munnen på den av överklassens utsända talesmannen. Arek vaggade vidare i sin jakt på nedfallen mat o tikfläckar. Husse ämnade berätta för den lille vilken typ av ras Arek var samt om möjligt låta honom praoa på SKK kansli. Den lilla bratzen ignorerade dock totalt all kontakt utan gled bara vidare i sin lilla värld. Det var inget överlägset eller hånfullt det han sa utan bara mer ett klart konstaterande att klassindelning av hundraser inte var hans specialitet.

Grabben tyckte helt enkelt bara att hunden han nu mötte var fin och om nu slumpen slog in att det var just en Chiwawa så hade han ju slagit två flugor i en smäll. Kul var det i alla fall....

Må gott!

Husse


Kommentarer
Postat av: åsran bara





Stackars Arek, fast jag tror husse tog mer illa vid sig... haha



En liten undran bara, varför är det bara husse som bloggar numera? Saknar Areks skarpa insikter...

2009-02-28 @ 16:36:40
Postat av: Erika

Vilken tur vi har att Husse och Arek komm hem helskinnade igen

för att ta hand om banditerna som härja i stan.

Att framföra en scoter på det viset som Husse beskriver kan ju inte vara tillrådligt. Men några måste ju leva som om dom var odödliga, för att vi andra (lite mer fega) ska känna spänning i livet genom att läsa Husses och Areks blogg.

Lilla Arek en lite för stor chihuahua. asgarv

ps hoppas förkylningen blivit bättre.

2009-02-28 @ 17:02:04
Postat av: Anita

Tur den gamle inte hör o förstår allt...! s Annars hade det nog varit iaf LITE synd om den stackars icke-hundras-kunniga överklassynglingen!!

Hoppas ni är friska nu o SKÖNT att ni är tillbaka - saknat uppsateringarna i bloggen!

Postat av: Erika

Nu verkar det som Husse har fullt upp med den nye.

Börja faktiskt bli lite nyfiken.

2009-03-04 @ 18:19:48
Postat av: Ola S

Nu vill vi allt höra om du hämtat det nya monstret...



:)

2009-03-05 @ 21:38:56
Postat av: Nonne & Bernardo

Hej.. Är en utav alla här som brukar läsa Eran blogg....men nu har det ju gått flera dagar utan någon blogg...så nu måste du knappra ned några ord igen,så vi får veta vad Ni gör...med andra ord:Eran blogg är SAKNAD!

Mvh Nonne

2009-03-06 @ 14:14:48
Postat av: Irene

Ha ha ha, han kunde i alla fall en hundras även om storleks skillnaden mellan raserna är gigantisk, humör och bitglädjen kan nog vara huggen som stucken mellan schäfer och en chihuahua. Har blivit biten helt oprovocerat en gång i knät av just en chihuahua,skulle gå över gården här hemma och så kom den lilla troll bollen i 190 knyck och hoppade upp och bet mig i knät! Ägaren skrattade så hon höll på att trilla av bänken hon satt på, jag var mindre road kan jag tillägga :(

2009-03-07 @ 23:15:39
URL: http://www.schaferligan.se
Postat av: Annika

Nu börjar Arek-abstinensen bli stor....

Var har ni tagit vägen??

2009-03-08 @ 14:12:28
Postat av: Madde

Har nya jycken satt i sig tangentbordet eller lider du av akut bloggtorka?

2009-03-08 @ 14:39:55
URL: http://working-gsd.se
Postat av: Sosso, Ludde & Bonzo

Vaaars ääär nii??? saknar

Nu måst vi ju få höra om Arek och kanske till å me nykomlingen??

//Sofia.

2009-03-10 @ 00:06:54
URL: http://sossoludde.dinstudio.se
Postat av: jessica

HO HO!!! Eko Eko!!!!!!!!!!!!!

Var är ni????

2009-03-10 @ 11:42:01
Postat av: Arek-bloggoholic

Knack knack- någon hemma?

Hur går det med den potentielle arvtagaren...?

Kom igen nu´rå...vill veta!

2009-03-10 @ 12:34:30
Postat av: Kia W

Saknar er....hoppas inget otäckt hänt....

2009-03-10 @ 15:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback