INTE SKJUTA LASER...

En rolig historia kan ju vara trevlig att lyssna på. En bra berättare, en god historia och sedan ett glatt skratt. Andra roliga saker kan ju till exempel vara att spela boll, åka go-kart, umgås med vänner etc. Alla uppskattar ju som bekant inte samma saker och då kan man ju roa sig på eget sätt. Ett sätt som Husse råkade ut för i en av Stora Stadens förorter var kanske inte i Husses smak, men säkert småkul för den som genomförde det lilla sprattet.....

Den lilla skojaren kontaktade polisen via larmnummer och lät berätta att några nidingar gjorde inbrott i en skola. Husse är upplärd med att " på brott skall straff följa" så Husse körde i god fart sin polisbil mot objektet. Det som ingick i detta lilla skämt var att skojaren och hans vänner lagt sig i försåt och då för att skjuta grön laser mot polismannens ögon. För er som inte vet vad detta innebär så kan jag meddela att dessa laserpekare bränner igenom en telefonkatalog, bränner hål i väggar, når flera kilometer och det skojigaste av allt: Får man det i ögonen så riskerar man att bli blind!

Eftersom strålen riktades mot förarplatsen på Husses bil så antog jag att det i skämtet ingick att Husse skulle bli blind. Partygänget tyckte nog det var kul, men hade ju inte tillfrågat Husse om han var med på skämtet och om han om möjligt kunde ställa upp på att bli blind.... Att inte bli tillfrågad om något så roligt gjorde ju i stället att Husse sköt sina säkringar i huvudhöjd och i stället ville ha hämnd..... Partygänget hade ju så klart en back-up plan och denna innehöll ju att skjuta sönder Husses ögon, springa från platsen och sedan njuta av sitt roliga skämt genom att titta på mobilinspelningarna.

Alla planer har ju dock oftast en liten brist och så även denna. Det skämtsamma gänget hade ju glömt att Husse hade en hund med sig. Dom hade ju glömt att vargen var arbetssugen och då med en något snedtänd förare med sig. Geten drog iväg i god fart efter skojarna och efter en jakt via gångvägar, gårdar och gräsmattor så stod dom då plötsligt framför oss.

Nu hade ju planen plötsligt gått lite fel. Här fanns ingen back-up för hur man hanterar en ilsken man och dennes varg. Arek gjorde Husse tårögd genom att hantera sällskapet på bästa sätt. En av gossarna försökte ta sig undan, men Arek meddelade ljudligt att han mer än gärna såg fram just mot det. Grabben fann det säkrast att göra sig av med skämtattributet, en laserpekare, och trodde sig ha klarat sig undan med det....

Det tog Arek typ 10 sekunder att leta upp hans lilla trollstav av grön laser.....

Till fängelset det blev! Alla skämt är ju inte roliga, men jag måste säga att jag till slut i alla fall skrattade gott!

Må gott!

Husse


Kommentarer
Postat av: Ninnie

Världen är full av idioter á la partygänget. Skönt att det blev 1 - 0 till Husse och Arek utan att någon blev synskadad .... synd bara att inte Arek fick träna tuggmusklerna lite.



Jag har sagt det förut, kommer förmodligen att få anledning att säga det igen ...VILKEN HUND DU HAR!

2009-08-10 @ 22:39:15
Postat av: Sorken

Bara jublar och bugar.

2009-08-11 @ 02:55:32
Postat av: Kicki

Ha ha...

Skrattar bäst som skrattar sist! Heja Team Arek!

Postat av: E

Tack som f*n för att du och the German plockat bort iaf en av de där satans "trollstavarna" och satt ungarna på plats:-)

2009-08-11 @ 14:32:30
Postat av: Gunnarsson

Din blogg är utan tvekan en av mina nya favoriter.

Ditt sätt att skriva och ditt jobb som bjuder på annorlunda situationer är bara toppen.



(Hittade hit via en sig. på FB)

2009-08-11 @ 20:38:51
Postat av: Annika

Din hund är fantastisk....

//Annika

2009-08-12 @ 10:19:02
Postat av: Krister

Mycket bra jobbat!! som sagt skrattar bäst som skarattar sist.

2009-08-12 @ 10:39:37
Postat av: Rosita

Go Arek!

2009-08-12 @ 18:34:06
Postat av: Veronica

Hehe



Jag älskar komedi, "ett gott skratt förlänger livet", rätt åt dom!!! Brott skall straffas. ;)



Ha d bäst

2009-08-13 @ 22:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback