SNART ÄR LUGNET SLUT...

Geten vet inte vad jag vet! Det geten inte vet mår han inte illa utav! Det geten inte vet är att jag snart ska hämta hans tronarvinge.... Om geten hade vetat, att jag vetat, så hade han vetat att jag vetat att han skulle blivit sur.... Ingen som förstår något va???

Min gode vän, Arek, är just nu i kanonform, men det gäller ju som sagt att ha lite framförhållning. Under en längre tid så har jag haft "span" på en hund som befinner sig väldigt mycket på norra sidan om den stora staden. Typ 100 mil därifrån. Nu verkar det äntligen vara dags för oss att träffas, men det är fortfarande ett par detaljer som ska fixas. Nu är röntgen avklarad och enligt rapporterna så är hunden av bra kalilber, men uppfödaren vill ändå förtesta honom lite innan hon sänder iväg honom till tjuvnästet nummer 1 - Stora Staden!

Om allt faller på plats så hoppas jag kunna hämta tronarvingen inom ett par veckor. Med lite tur ÄNNU tidigare. Sedan återstår så klart en hel del tester och jobb innan den gode Arek går i pension.... Har aldrig träffat denna hund, men ett par av dennes syskon. Dessa har sett mycket, mycket trevliga ut och förhoppningsvis så gör även MIN hund det.... Har en bra känsla och det brukar räcka långt...

Men tills allt är på plats så öser vi på jag och Arek. Under dagen i dag så har geten varit i toppform som vanligt. Ett grusspår tog han galant och med god fart. Ett fältspår med många, många störningar gick sådär, men om man såg till viljan hos geten så blev man tårögd. Här finns det motorer....

I morgon gör vi nattpass igen och då dj--klar ska vi bara gripa....

Har även tagit ett par bilder på geten. Lägger in dom så fort jag bara hinner. Tills dess: Må gått!

Husse

Kommentarer
Postat av: Veronica Gaija och Exzena

Håller tummarna för att ni äntligen ska hitta rätt! =O) Låter lovande. 100 mil.. Det är i mina takter. =O)

Tur att geten inte vet vad du vet... *hahaha*

Postat av: The Legend

100 mil??? Har du någonsin varit så långt norrut och med tanke på din förkärlek för allt norr om Esssingeleden kommer du få problem.

2008-05-13 @ 07:30:49
Postat av: Veronica Gaija och Exzena

Ähhh.. Lyssna inte på The Legend. Ju längre man kommer från den stora staden ju vettigare folk (och hundar) finns det. Speciellt norrut. Här uppe är vi så vettiga så. Se bara på mig! ;O)

2008-05-13 @ 11:03:42
URL: http://gaijaexzena.zoomin.se
Postat av: Anna

Veronica; å det kom från henne som bor i lappkåtor? *flinar*

Lycka till med nykomlingen Husse och Arek, hoppas ni finner rätt denna gång.

2008-05-13 @ 16:06:41
Postat av: Anonym

Jebas kennel?

2008-05-13 @ 16:07:52
Postat av: Veronica Gaija och Exzena

Man ÄR vettig om man bor i lappkåtor! ;O) Jebas... Då blir det mer än 100 mil... Från Stockholm till luleå är det ca 100 mil.

*vi kommer snart på det* =O)

2008-05-13 @ 16:39:27
URL: http://gaijaexzena.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback