HUSSE BLIR RETAD...

God Jul vänner! Gammelgeten här för att hjälpa den lilla valpen att starta upp datorn. Den lille vill berätta om något som hänt på jobbet. Ha översyn med att lillvalpen bara är 5 månader och stavar som en aphjärna... Varsogod Bus!

heJsam alla lässaRe po huses blog! Vill berRäta att Huse blivit rEtad po jobet! Sant! Någon sade på huses jobb att det var jusst Huse soM bruckade skriva på blogen. DeM skratadde åt huse och fråggade om han satt ned o kissade okså. Huse svettades och BeRättade att han inte vile skriva ock ska sluta....

jAg siter också ned o kisar!!!!


Såja Bus! Nu har du fått berätta varför du är så upprörd. Själv höll jag på att garva läppen av mig när husse blev pressad av dom andra hundförarna i fikarummet. Jag och Bus hade fått följa med in i fikarummet för att Bus skulle få miljöträna lite. Bus for runt och jag tittade avvaktande på. Husse satte sig i en stol och då briserade hemlisen.... "Husse har en blogg" var det någon som sa helt plötsligt.....

Det blev helt tyst i rummet och sen sade någon: VAD SA DU!!!!

Kollade in husse och han blev likblek i ansiktet. Svetten började lacka ut från dom orena porerna i ansiktet och han försökte harklande förklara sig: "Jag blev tvingad när första valpen var liten och sen......."

Husse blev retad och pressad under ca 10 minuter innan vi lämnade lokalen för en promenad. Husse var nu så svettig i ansiktet att han till och med knäppte upp kläderna i stället för att stänga till dom i kylan. Husse var inte nöjd med hur situationen hade utlöpt. Husse vill att det ska vara lite macho att vara hundförare. Vi är ensamma i skogen och mörkret och vår fiende, som skall gripas till varje pris, är oftast en topputbildad yrkesmördare. När det nu framkommit bland dom andra machomännen att husse troligen är mörkrädd, busrädd och troligen även sitter ned när han kissar, har gjort att den bilden troligen flagnat lite... He! He! He!

Från att ha varit en busjägare av rang så får husse i stället sitta och läsa poesi på hundförarnas festkvällar. Därefter plocka bort disken, städa och sedan dansa med alla hundförare.... Looser!!! Husse svettades fortfarande när vi efter långpromenade lämnade området via en bakdörr.... Husse lät även meddela samtliga i lokalen att bloggen varit en tillfällighet, men att det nu är slutskrivet.....

Vi får väl se om han lägger av helt efter detta eller om hans sug efter att berätta fortsätter i ny skepnad. Den som lever får se.

Helt klart är dock att Husse kommer att gå på adrenalin i natt för att visa busarna att bilden om honom varit felaktig. Det kan bara sluta som vanligt! Att jag får rädda honom!!!

Må nu gott!

Arek o Bus


Kommentarer
Postat av: Carro

Ohh nej, va fan här går man och snubblar över en läsvärd blogg (får en att skratta) och så hotar du med att sluta... *suckar djupt*
Nåja sånt är livet:)
God Jul och hoppas Bus inte äter upp hela granen... utan sparar belysningen... det fräser så konstigt i pälsen när de gnager på kablar.
Mvh
Carro

Postat av: Biggan

Det är klart att du ska fortsätta blogga. Det är alltid roligt att följa dig, gammelgeten och lilla bus. Mycket underhållande, har skrattat många gånger, sen hur mycket som är sant vet man ju aldrig ;-) Strunta i dina "machokolleger"

2007-12-21 @ 13:49:19
Postat av: Madde

Äää, vad fasen inte sluta blogga finns många av det manliga könet som bloggar! Bla bloggar Jonas gardell rätt flitigt (kanske en klen tröst!
Om inte annat så överlåt bloggandet helt och hållet till doggarna!

2007-12-21 @ 15:13:54
URL: http://working-gsd.se
Postat av: Magnus

Försök inte sluta med och blogga för du kan du bli trafikpolis. Kommer på stört och hämtar dina vilddjur. Sen är det slut som hundförare.
Tänk på att jag är med man och bloggar.

Ha nu en god jul och funderar över dina beslut.

2007-12-21 @ 19:57:14
URL: http://allsmaktigealma.blogg.se
Postat av: Louise

Jag måste få tacka för bland den trevligaste underhållning jag fått på länge, jag skrattar så jag gråter då jag läser om era upptåg och båtturer. Du kan inte bara sluta blogga sådär nu när jag har hittat er

2007-12-21 @ 21:19:27
URL: http://www.sparmarkenskennel.se
Postat av: Anna

Önskar er en GOD JUL.

Nä du fattar väl att de andra hundförarna retades med dig på grund av ren och skär avundsjuka. De går och önskar de vågade blogga och att de hade lika duktiga hundar som kunde blogga åt dem de dagar de själva inte orkar. ;)

2007-12-22 @ 00:23:34
URL: http://www.teamkaynines
Postat av: Ola S

Klart du inte ska sluta, de andra är bara avundsjuka för att de är analfabeter och inte kan skriva något själva ;)

Och madde? Att dra upp Jonas Gardell var kanske inte det mest passande just nu :D

Ha de Gött

2007-12-22 @ 11:59:27
URL: http://ola-stein.se
Postat av: Peter

Ja sånt är livet.........ibland måste man bejaka sin kvinnliga sida i livet Husse!!! Vissa bloggar.......andra klär sig i kvinnokläder, vissa sminkar sig, en del virkar och stickar......ja det finns många sätt att bejaka sin kvinnliga sida. Du bloggar........undrar var dina kollegor som inte bloggar gör????? Kanske går de i damunderkläder??? Kolla nästa gång ni fysar.......

2007-12-23 @ 17:46:14
URL: http://www.brukstorpets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback